Black & White: 8 τρόποι να φορέσεις τον πιο elegant χρωματικό συνδυασμό

Black & ite: 8 τρόποι να φορέσεις τον πιο elegant χρωματικό συνδυασμό

Επαναπροσδιόρισε αυτό το διαχρονικό color combo και δημιούργησε τα πιο στυλάτα και εμπνευσμένα σύνολα του φθινοπώρου.

«Οι γυναίκες σκέφτονται όλα τα χρώματα εκτός από την απουσία χρώματος. Έχω πει ότι το μαύρο τα έχει όλα. Το λευκό, επίσης. Η ομορφιά τους είναι απόλυτη. Αποτελούν την τέλεια αρμονία», έχει πει η Coco Chanel για τον πιο elegant χρωματικό συνδυασμό. Και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Ο συνδυασμός λευκού με μαύρου μπορεί να είναι basic και διαχρονικός, δεν παύει όμως να έχει τη δυνατότητα να γίνει σύγχρονος. Αυτό σημαίνει ότι με ασπρόμαυρους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις από τα πιο απλά και κλασικά μέχρι τα πιο εξεζητημένα σύνολα. Πώς; Κάνοντας, φυσικά, σωστό styling.

Μπορεί, για παράδειγμα, ένα λευκό κοστούμι συνδυασμένο με μαύρα παπούτσια και top να είναι ultra basic, είναι όμως παράλληλα και μια κομψή επιλογή για τα καθημερινά, office looks σου. Για πιο fashion forward εμφανίσεις- θα δεις αρκετές στην παρακάτω gallery- ο συνδυασμός ενός black & white συνόλου με μια pouch τσάντα σε παστέλ απόχρωση σίγουρα θα σε ανταμείψει.

Αυτό που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να επαναπροσδιορίσεις το color combo του λευκού και μαύρου, να μη φοβηθείς να δοκιμάσεις, να τολμήσεις και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει τα πιο στυλάτα & fresh outfits του φετινού φθινοπώρου… Γιατί ωραία τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα, τα floral και abstract prints, αλλά ήρθε η ώρα να επαναφέρουμε τα black & white σύνολά μας με τον ερχομό της νέας εποχής. Και η αλήθεια είναι ότι μας είχαν λείψει αρκετά…

Διάβασε ακόμα: 6 τάσεις που ξεκίνησαν από τη βασιλική οικογένεια και βλέπουμε μέχρι σήμερα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: