Ατρόμητος: Διαζύγιο με τον Εμπόου


Παρελθόν από το δυναμικό του Ατρομήτου αποτελεί ο Πάπε Εμπόου, καθώς η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Σενεγαλέζος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος άσος υπέστη τον περασμένο Αύγουστο ρήξη πρόσθιου χιαστού και υποβλήθηκε σε επέμβαση, μένοντας ουσιαστικά εκτός δράσης για ολόκληρη τη σεζόν, καθώς πρόλαβε να αγωνιστεί μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου για τον Εμπόου αναφέρει: «H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ο Πάπε Έμποου δεν θα συνεχίσει μαζί μας στην περίοδο 2016-17. Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν και η ομάδα κατέληξαν από κοινού σε αυτή την απόφαση. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και περισσότερη τύχη στην καριέρα του!».

Στο μεταξύ, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν ακόμη ότι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν τον Λεβαδειακό, στις 6 Αυγούστου στη Λιβαδειά (19:00). Μέχρι τώρα οι «κυανόλευκοι» έχουν προγραμματίσει δύο φιλικά που θα διεξαχθούν στο Περιστέρι, με τον Ολυμπιακό (20/7, 21:00) και τον ΠΑΟΚ (10/8, 20:00). Ο Ατρόμητος θα δώσει και δύο φιλικά στο Πήλιο, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: