«Αστακός» το Σύνταγμα για την κρίσιμη συνάντηση των Big 4

Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα και έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπου στις 15:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από νωρίς οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Σύνταγμα, καθώς έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το κρίσιμο σημερινό ραντεβού των Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζου, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος στο ραντεβού, λίγο μετά τις 14:00. Ο  μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ανέβηκε στο δωμάτιό του αρχικά και στη συνέχεια έφυγε με τα πόδια, επιστρέφοντας με αμάξι στο ξενοδοχείο λίγο πριν ξεκινήσει η συνάντηση.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 14:00 ο υφυπουργός Αθλητισμούς, έφτασε και εκείνος στη «Μεγάλη Βρετανία». Ο δεύτερος από τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων που έφτασε στο Σύνταγμα ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λίγα λεπτά πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.

Τελευταίοι έφτασαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έκανε την εμφάνισή του πεζός, ενώ ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βγήκε από ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla.

Πρώτος έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης στη συνάντηση των Big 4

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε πρώτος στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για τη συνάντηση με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έφτασε σχεδόν δύο ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού και ανέβηκε στο δωμάτιο του, όπου και θα μείνει μέχρι την ώρα της συνάντησης.

Η άφιξη του Λευτέρη Αυγενάκη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έφτασε λίγο μετά τις 14:00 στη «Μεγάλη Βρετανία» για τη συνάντηση με τους Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Αυγενάκης δεν θα μπορούσε να μη δώσει το «παρών» σε αυτή τη συνάντηση κορυφής για το ποδόσφαιρο.

Η στιγμή της άφιξης του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έφτασε λίγο πριν τις 15:00 στο Σύνταγμα, για την κρίσιμη συνάντηση των Big 4.

O ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να συζητήσουν τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός κατά την άφιξή του στη «Μεγάλη Βρετανία».

Mε τα πόδια η άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την εμφάνισή του στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» πεζός, για την προγραμματισμένη συνάντηση των Big 4 για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, όπως και οι υπόλοιποι τρεις παράγοντες δεν προχώρησαν σε δηλώσεις κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο.

Σχεδόν την ίδια ώρα με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, έφτασε στο ξενοδοχείο και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Βίντεο – Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ellada

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: