Απολύθηκε η νοσηλεύτρια στη Φλώρινα που έδινε ηρεμιστικά ζελεδάκια σε παιδιά

Μετά τις αποκαλύψεις, απομακρύνθηκε από τη θέση της στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, η νοσηλεύτρια που έδινε ζελεδάκια με υπνωτικό σε παιδιά.

Η νοσηλεύτρια, σύμφωνα με την ΕΡΤ, απολύθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν επιμελήτρια κατήγγειλε ότι είδε τη νοσηλεύτρια να δίνει σε δύο παιδιά του δημοτικού ζελεδάκια με υπνωτικό.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία κίνησε αμέσως τις σχετικές διαδικασίες.

Η νέα εστία προβληματισμού 

Σε νέες δηλώσεις της για την υπόθεση με τα ηρεμιστικά ζελεδάκια, η Δόμνα Μιχαηλίδου, εκφράζει έναν νέο προβληματισμό που αφορά στη χρήση ψυχοφαρμάκων.

«Εμένα ακόμη πιο πολύ με ανησυχεί πού πήγαν αυτά τα δεκάδες ψυχοφάρμακα, τα οποία δεν έχουν καταγραφεί» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην EΡΤ.

Επισήμανε, δε, ότι δύο φαίνεται να είναι τα παιδιά στα οποία έδινε, επί ένα μήνα, τα ηρεμιστικά ζελεδάκια η νοσηλεύτρια.

Υπενθυμίζεται ότι για τη νοσηλεύτρια έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ η υφυπουργός έχει μεταβεί στην εισαγγελία για το περιστατικό.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: