ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ποια τραγουδίστρια κυριαρχεί στο facebook του εφοπλιστή της Φoυρέιρα και δεν είναι εκείνη..; [pic]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   Ποια τραγουδίστρια κυριαρχεί στο facebook του εφοπλιστή της Φoυρέιρα και δεν είναι εκείνη..; [pic]

Εξερευνώντας το προφίλ του Σπυράγγελλου Λυκούδη στο Facebookμας έκανε εντύπωση η συνεχή αναφορά του σε μια εντυπωσιακή τραγουδίστρια που δεν είναι η Ελένη Φουρέιρα…Μπορεί το όνομα του Σπυράγγελου Λυκούδη να έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό με αφορμή την σχέση του με την Ελένη Φουρέιρα παρόλα αυτά όμως το ρεπορτάζ αποκαλύπτει έναν νέο άντρα που μπαίνει ισχυρά στο χώρο της ναυτιλίας λόγω του ονόματος της οικογένειας του στην Κεφαλλονιά ενώ έντονη είναι η πολιτιστική του δράση στα του νησιού.

Βρίσκοντας το προφίλ του στο Facebookπου στο μεγαλύτερο μέρος του είναι κλειδωμένο, βλέποντας τον σε διάφορες στιγμές του, όπως τα βαφτίσια που έγινε πρόσφατα νονός, την προώθηση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων, εντύπωση μας έκανε η εκτενής αναφορά του το 2008 σε μια συγκεκριμένη πασίγνωστη τραγουδίστρια. Κάνοντας ανάρτηση συνεχώς προσωπικών φωτογραφιών της και εκθιάζοντας την. Και αυτή δεν είναι άλλη απο την Αμαρυλλίς.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   Ποια τραγουδίστρια κυριαρχεί στο facebook του εφοπλιστή της Φoυρέιρα και δεν είναι εκείνη..; [pic]ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   Ποια τραγουδίστρια κυριαρχεί στο facebook του εφοπλιστή της Φoυρέιρα και δεν είναι εκείνη..; [pic]ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ   Ποια τραγουδίστρια κυριαρχεί στο facebook του εφοπλιστή της Φoυρέιρα και δεν είναι εκείνη..; [pic]

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: