Αποκαλύφθηκε η γεύση από το πράσινο ζελεδάκι Haribo και δεν είναι αυτή που νομίζουν οι περισσότεροι

Τα ζελεδάκια Haribo είναι μια ένοχη απόλαυση για μικρούς και μεγάλους. Ως παιδί, μπορούσε κανείς να φάει δεκάδες από αυτά τα μικροσκοπικά ζελεδένια αρκουδάκια, εναλλάσσοντας από γεύση λεμόνι σε γεύση φράουλα ή και κόλα. Οι οπαδοί, όμως, των Haribo gummy bears τώρα, είναι μπερδεμένοι όταν μαθαίνουν την πραγματική γεύση του πράσινου αρκουδιού.

Σύμφωνα με το ny.com, η ανάρτηση που σόκαρε τους καταναλωτές των Haribo εμφανίστηκε στην πλατφόρμα του Reddit και φωτογραφίζει μια σακούλα Haribo, στην οποία αναφέρεται η γεύση κάθε ζελεδένιας αρκούδας με βάση το χρώμα της. Ενώ οι περισσότεροι καταναλωτές θα συνέδεαν την πράσινη αρκούδα με γεύση πράσινου μήλου, λάιμ ή ακόμη και καρπουζιού, η εταιρεία λέει πως το πράσινο ζελεδάκι Haribo έχει στην πραγματικότητα γεύση φράουλας.

Επιπλέον, μια ακόμα ανακάλυψη ήταν και το ότι ο Χανς Ρίγκελ, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το 1920, ονόμασε την Haribo παίρνοντας τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματός του, του επωνύμου του και της πόλης όπου γεννήθηκε, δηλαδή της Βόννης της Γερμανίας.

Οι χρήστες στο Twitter είχαν πολλά να πουν για τα ζελεδάκια και τη γεύση τους

«Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η πράσινη αρκούδα των Haribo έχει γεύση φράουλα; Αυτή η πληροφορία με στοιχειώνει χρόνια» ανέφερε ένας χρήστης.

«Καλώ την αστυνομία για να μάθω αν τα πράσινα ζελεδάκια έχουν γεύση φράουλα ή μήλο» ανέφερε μια άλλη.

«Από πότε το πράσινο αρκουδάκι έχει γεύση φράουλα;».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙμηλοπρασινοφραουλα

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: