Οργισμένο σημείωμα από γείτονα: «Σταμάτα να περπατάς ξυπόλητη, θα καλέσω την αστυνομία»

Μια γυναίκα έμεινε σαστισμένη όταν έλαβε ένα εξοργισμένο γράμμα από τον γείτονα που μένει στο διαμέρισμα του κάτω ορόφου, καθώς της απαγόρευσε να κυκλοφορεί ξυπόλητη μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η γυναίκα από την Γερμανία έκανε ανάρτηση στο Reddit και ανέφερε πως ο γείτονας έγραψε ότι ακούει θορύβους το βράδυ, ειδικά το διάστημα 22.00 – 06.00. Έτσι, την απείλησε πως την επόμενη φορά θα καλέσει την Αστυνομία, επειδή δεν μπορεί να την ακούει ξυπόλητη.

«ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΗ. Εάν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό και ειδικά κατά την διάρκεια της νύχτας (22.00 – 06.00) θα καλέσω την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για αναστάτωση», ανέφερε χαρακτηριστικά το ορισμένο γράμμα.

A woman has been left gobsmacked after her neighbour sent her an angry note demanding she stop walking around her flat barefoot – or else they’ll call the policeGo to SourceAuthor: mirror

ed by International Radio 1 on Thursday, March 23, 2023

Η γυναίκα λοιπόν, αναζήτησε μια λύση στο διαδίκτυο και τότε έλαβε μια απρόσμενη απάντηση. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης ανέφερε πως έμενε στο ίδιο σπίτι με ενοίκιο, όμως αναγκάστηκε να μετακομίσει, εξαιτίας του συγκεκριμένου γείτονα.

Όπως ανέφερε, ο γείτονας τηλεφωνούσε κατά την διάρκεια της νύχτας στον ιδιοκτήτη που είχε πρόβλημα υγείας -και το γνώριζε- και έκανε παράπονα για θορύβους που ακούγονται από ντουλάπια ή στην τουαλέτα. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, ο ίδιος ξενοίκιασε και ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να πουλήσει το διαμέρισμα.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙγειτονας

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: