Από τα «σαλόνια»… στο τοπικό ο Καλογερόπουλος!

Για όποιον αναρωτιόταν πού… χάθηκε, βρέθηκε, τελικά, σε ένα γηπεδάκι της Ηλιούπολης, να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στη Διάνα και την Πεύκη, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Αθηνών!

Ένας διαιτητής που πέρυσι έγινε διεθνής και μόλις πριν έναν μήνα (και κάτι ψιλά…) σφύριξε το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, ο οποίος έχει να σφυρίξει σε επαγγελματικό παιχνίδι από τις 13 Φεβρουαρίου(!), πληρώνοντας τον παραπεμπτικό βαθμό του παρατηρητή Κύρκου για τη διαιτησία του στο ματς ανάμεσα στον «δικέφαλο» και τους «ερυθρόλευκους».

Ένας αγώνας, θυμίζουμε, όπου οι Πειραιώτες, πέρα από το ότι υπέστησαν την πρώτη τους -και μοναδική ως τώρα- ήττα στο πρωτάθλημα, είχαν τελειώσει με εννέα παίκτες, λόγω των αποβολών των Μποτία και Μιλιβόγεβιτς, ενώ είχε καταλογιστεί και πέναλτι υπέρ των «κιτρινόμαυρων» για χέρι του Σέρβου μέσα στην περιοχή.

Μέχρι η ΚΕΔ να αποφασίσει να μας τον… παρουσιάσει ξανά, ο Καλογερόπουλος διευθύνει αγώνες του τοπικού, όπως κάνουν, πάντως, όλοι οι διαιτητές στους συνδέσμους τους ανά την Ελλάδα.

Την Κυριακή (20/3), δε, σφύριξε την αναμέτρηση ανάμεσα στη Διάνα Ηλιούπολης και την Πέυκη, όπου έληξε 1-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 44’ λόγω σωστής κόκκινης κάρτας που έδειξε ο Αθηναίος ρέφερι στον Ρούμπο.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: