Άπιαστος ο Φέτελ!

 

 

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο μεγάλος νικητής στο Grand Prix του Βελγίου!

Ο πιλότος της Ferrari προσπέρασε εύκολα στην εκκίνηση τον poleman, Λιούς Χάμιλτον, και από εκείνο το σημείο, κατάφερε να διατηρήσει εύκολα τη θέση του, βλέποντας πρώτος την καρό σημεία στην πίστα του Σπα!

Ο Βρετανός πιλότος, πίεσε όσο μπορούσε, όμως σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Φέτελ, με αποτέλεσμα να αρκεστεί με τη δεύτερη θέση.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Φέτελ μείωσε τη διαφορά στους 17 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Λιούις Χάμιλτον, στη βαθμολογία των οδηγών.


Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μαξ Φερστάπεν με Red Bull, ο οποίος έκανε έναν… χαλαρό αγώνα.

Εξαιρετικός ήταν ο Βάλτερι Μπότας! Ο Φινλανδός πιλότους, ο οποίος ξεκίνησε από την 17η θέση κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 4η, πραγματοποιώντας έναν εξαιρετικό αγώνα!

Χαμόγελα και στην Force India, με τους Πέρεζ και Οκόν να τερματίζουν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα!

Τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι: Γκροζάν (HAAS), Μάγκνουσεν (HAAS), Γκασλί (Toro Rosso), Έρικσον (Sauber).


Εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση στο βελγικό Grand Prix! Μόλις στην πρώτη στροφή ο… απρόσεχτος Χούλκενμπεργκ χτύπησε από πίσω τον Αλόνσο, με την McLaren του Ισπανού να απογειώνεται κυριολεκτικά στον αέρα και να προσγειώνεται πάνω από τη Sauber του Λεκλέρκ!

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να εγκαταλείψουν και οι τρεις πιλότοι!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!

 

«Θύμα» ήταν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος είδε να καταστρέφεται η πίσω αεροτομή της Red Bull! Ο Αυστραλός μπήκε στα pit, οι μηχανικοί του έκαναν τις απαραίτητες και δύσκολες αλλαγές, όμως όταν μπήκε στην πίστα ήταν ήδη πίσω δύο γύρους από όλους! Ο Αυστραλός ήταν για αρκετή ώρα στην πίστα, παλεύοντας μάταια. Από την Red Bull έβλεπαn ότι δεν υπάρχει κάποιο μέλλον στο συγκεκριμένο GP, και αναγκάστηκαν να του πουν ότι πρέπει να εγκαταλείψει την προσπάθειά του!

Άτυχος ήταν και ο Κίμι Ράικονεν, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του δεν κατάφερε να τερματίσει. Ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari, μετά από επαφή που είχε με τον Ρικιάρντο, είδε να κλατάρει το πίσω ελαστικό του και μετά από δύο εισόδους στα πιτ, εγκατέλειψε την προσπάθεια του.


Τα σημερινά αποτελέσματα:

.


Οι βαθμολογίες σε οδηγούς και κατασκευαστές:

.

Άπιαστος ο Φέτελ!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: