«Ανεβασμένα ποσοστά του ΚΚΕ, για να μην σκεφτούν καν τα αντιλαϊκά μέτρα»

«Το ποσοστό του ΚΚΕ να είναι όσο πιο ανεβασμένο γίνεται, ώστε να μη μπορούν ούτε να το σκεφτούν να ψηφίσουν αντιλαϊκά μέτρα», κάλεσε τον κόσμο ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος με το κόμματος στη Β” Θεσσαλονίκης.

Εστιάζοντας στη μάχη στους χώρους εργασίας, το Κομμουνιστικό Κόμμα απευθύνεται εκεί, με στόχο το κριτήριο (του ψηφοφόρου) να παραμείνει σταθερό «και να μην κλονίζεται από τα εκβιαστικά διλήμματα, τα δίπολα, τα αναχώματα τα οποία ρίχνει η αστική τάξη στο παιχνίδι της αρπαγής ψήφου», τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Ο κ. Στολτίδης χαρακτήρισε ως «σταθερή, καλή βάση» για το ΚΚΕ τους «χιλιάδες που αγωνίστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, με διεκδικήσεις στους χώρους δουλειάς, στους κλάδους, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα», διατύπωσε μάλιστα την εκτίμηση πως οι συγκεκριμένοι πολίτες έχουν «βγάλει και εμπλουτίσει την πείρα τους με ένα συμπέρασμα, ότι έχουν ενιαίο μέτωπο απέναντί τους, με όλα τα κόμματα που παρουσιάζονται και προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν κάτι νέο».

«Τους έχουν φορτώσει βάρη στην πλάτη τους. Και έχουν φέρει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας σε δυσχερή θέση. Ακόμη και για τα στοιχειώδη ζητήματα επιβίωσης», συμπλήρωσε ο υποψήφιος βουλευτής Β” Θεσσαλονίκης.

«Η παρέμβασή μας στους χώρους δουλειάς, καθημερινά σε όλους τους χώρους εργασίας, δείχνει ότι αναπτύσσεται ποιοτικά το κριτήριο της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας για το τι είναι αυτό που τους τσακίζει τη ζωή», επισήμανε στη συνέχεια, αναφερόμενος στη δράση του ΚΚΕ και πρόσθεσε: «Βέβαια, αυτή η τεράστια πείρα είναι μια βόμβα στα χέρια του λαού μας, αλλά μέχρι τώρα δεν την αξιοποιεί. Την αφήνει να πέσει στα πόδια του. Έχει τεράστια δύναμη, έχει αποδειχθεί αυτό, καθώς ανέβασε ένα κόμμα από το 3% στο 30%, τιμωρεί μαζικά, έχει τη δύναμη να ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις», συμπλήρωσε.

Ο κ. Στολτίδης χαρακτήρισε την επικοινωνία του ΚΚΕ με τον κόσμο «σε τελείως άλλο επίπεδο». Και συμπλήρωσε: «Εμείς λέμε ότι επειδή ο χρόνος είναι σχετικός… Οι εξελίξεις των κοινωνικών μεταρρυθμίσεων δεν είναι ζήτημα μιας εκλογικής αναμέτρησης, ούτε ενός μήνα, ούτε ενός έτους. Με αυτήν την έννοια, είναι ξεκάθαρο ότι το ποσοστό του ΚΚΕ πρέπει να είναι όσο πιο ανεβασμένο γίνεται: Να είναι τέτοιο το ποσοστό που να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να μην μπορούν ούτε να το σκεφτούν να ψηφίσουν αντιλαϊκά μέτρα, υπάρχει τέτοια δυνατότητα και ο κόσμος που μπορεί να πάει με τέτοιο κριτήριο και να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις».

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: