Ανάμεικτα λαχανικά λαδερά




Υλικά συνταγής


1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500 γρ. ανάμεικτα λαχανικά φρέσκα ή κατεψυγμένα
3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
500 γρ. χυμός ντομάτας ή ψιλοκομμένα ντοματάκια
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση συνταγής



  1. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα το ελαιόλαδο με το ξερό και το φρέσκο κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε τα λαχανικά και τον άνηθο και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 7’. Προσθέτετε 1½ φλιτζάνι νερό και ανακατεύετε.
  2. Όταν μισοβράσουν μετά από 20’, προσθέτετε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και 1½ φλιτζάνι νερό. Αφήνετε το φαγητό περίπου 20’ μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε.
Πηγή: icookgreek.com


syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: