Αλμυρές κρέπες με σπανάκι και παρμεζάνα

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι φαρίνα
  • 1 φλιτζανάκι χλιαρό νερό
  • 2 κ.τ.σ. λιωμένο βούτυρο
  • 2 αυγά
  • λίγο αλάτι
  • λίγο βούτυρο για το ψήσιμο

Για τη γέμιση

  • 300-350 γρ. σπανάκι
  • 4-5 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 2-3 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • ¾ φλιτζανιού ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1 φλιτζάνι παρμεζάνα
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τη σάλτσα

  • 1½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (για μαγειρική)
  • 1½ φλιτζάνι παρμεζάνα
  • λευκό πιπέρι

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: