Αίγυπτος: Μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε και έφαγε τον γιο της – Λέει ότι της έκαναν μάγια

Ένα φρικιαστικό έγκλημα αναβιώνει στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, στην Αίγυπτο όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται μία 29χρονη μητέρα, που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 5χρονο γιο της και στη συνέχεια μαγείρεψε και έφαγε μέλη του σώματός του.

Αρχικά, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, υποστήριξε ότι της έκαναν μάγια, που την ώθησαν να διαπράξει το έγκλημα. Η ίδια, όπως είπε, προχώρησε στην πράξη της για να σπάσει το ξόρκι.

Το φρικιαστικό έγκλημα

Η γυναίκα, με βάση το κατηγορητήριο, φέρεται ότι σκότωσε το παιδί της όταν το χτύπησε τρεις φορές στο κεφάλι. Αφού τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέλη του και στη συνέχεια τα έφαγε.

Αμέσως μετά, μάζεψε τα μέλη του σώματος που είχαν απομείνει και τα έκρυψε σε κουβά. Όμως, τα ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγμε την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: