Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα για Eurovision: Ξεφτίλα, άφωνοι, ατάλαντοι, ντροπή για τους Πόντιους! (VIDEO)

Ποιος άκουσε τον Γιώργο Λιάγκα και δεν τον φοβήθηκε στο Πρωινό του Ant1, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε για τους «Argo» και το «ναυάγιο» του αποκλεισμού: «Υπάρχουν ευθύνες για την ξεφτίλα! Είναι ντροπή για τους Πόντιους που είναι ωραία φυλή, δυναμική φυλή, πολεμική φυλή, είναι ξεφτίλα για τους Πόντιους όλη αυτή η ανεπιτυχέστατη μίξη της ποντιακής μουσικής με τη ραπ. Αν θέλεις να στείλεις ένα ποντιακό τραγούδι στείλε ένα ποντιακό τραγούδι να τελειώνει αυτή η φασαρία. Άφωνοι τελείως! Άφωνοι! Αταλαντοσύνη!»

Και συνέχισε στους ίδιους τόνους: «Αν ο κος Τσακνής στον οποίο αναλογεί προσωπική ευθύνη για το ναυάγιο αυτό -είπε ότι δεν του αρέσει η Eurovision και καλά κάνει και δεν του αρέσει. Αν δεν ήθελε να μην έστελνε καθόλου. Όταν όμως βγαίνει και λέει για λόγους τηλεθέασης στέλνουμε τραγούδι… Έκανε τη χαμηλότερη τηλεθέαση χθες, και το Σάββατο δεν θα πάει καλά γιατί δεν θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή. Ήταν ένα τραγούδι παγκοσμίως άγνωστο που δεν το έμαθε κανένας, με ένα συγκρότημα απίθανο που δεν θα το ξαναδούμε ποτέ στη ζωή μας, ξεκάθαρα! Είναι ντροπή! Ήταν αυτοί για Eurovision; Πού ήταν ο συμβολισμός για τους πρόσφυγες; Αυτή η μπαρούφα και η μπούρδα! Είναι η σοβαροφάνεια της αριστεράς που μας κατατρώει! Ακόμα και στην ψυχαγωγία να τα αποτελέσματα!»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του Gossiptv:

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: