Αγρίνιο: Έκοψαν το ρεύμα σε άρρωστη γυναίκα – Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ

Αγρίνιο: Έκοψαν το ρεύμα σε άρρωστη γυναίκα   Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ

Ένταση επικράτησε στη Αγρινίου, ανάμεσα σε μέλη της Κίνησης πολιτών και τον αναπληρωτή Διευθυντή της .

Σύμφωνα με το cityvoice αφορμή στάθηκε η ενέργεια της ΔΕΗ να προχωρήσει στην διακοπή ηλεκτροδότησης σε άρρωστη γυναίκα. Η ΔΕΗ εδώ και πέντε μήνες έχει προχωρήσει σε διακοπή ηλεκτροδότησης καθώς η γυναίκα δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς.
Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ζητά επίμονα από τον διευθυντή της ΔΕΗ κ. Κοκόσια διακανονισμό της οφειλής και εκείνος δεν την δέχεται.

Έτσι απευθύνθηκε στα μέλη της Επιτροπής ενάντια στα χαράτσια και επισκέφτηκαν το γραφείο του αναπληρωτή διευθυντή, για να μπορεσει με το ποσό των 50 που κατάφερε να συγκεντρώσει, να προχωρήσει η επανασύνδεση του ρεύματος.
Στο σημείο επικράτησε ένταση με τον αναπληρωτή διευθυντή να εξηγεί πως δεν είναι εφικτός ο διακανονισμός καθώς η εν λόγω κυρία έχει παρανόμως προχωρήσει σε επανασυνδέσεις ρεύματος κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών μηνών.

«Αν δεν είχες ρεύμα για πέντε μήνες να δούμε τι θα έλεγες»

Οι πολίτες και τα μέλη της Επιτροπής αγώνα, αγανακτισμένοι από την στάση του αν.διευθυντή του ζήτησαν να υπογράψει χαρτί άρνησης του διακονονισμού αλλά και ότι αρνήθηκε να επικοινωνήσει με τον προιστάμενο του κ. Κοκόσια για να αναλάβει ο ίδιος το θέμα.

«Ηρθα 10 φορές για διακανονισμό και έτρωγα την πόρτα στα μούτρα, με λένε απατεώνισσα», φώναζε η γυναίκα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, υποστηρίζοντας ότι όντως προχώρησε από ανάγκη στην παράνομη επανασύνδεση του ρεύματος καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε δεν είχε «όυτε νερό να πλυθεί».

Η γυναίκα χρωστάει συνολικά 2.500 ευρώ και σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διευθυντή, η επανασύνδεση στην περίπτωση της είναι αδύνατη με ένα τόσο μικρό ποσό.

Τα μέλη της επιτροπής ωστόσο, κατέθεσαν και γραπτώς το αίτημα τους.

Αγρίνιο: Έκοψαν το ρεύμα σε άρρωστη γυναίκα   Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: