Aγγειοχειρουργός του Ιπποκράτειου: Ιατρικό λάθος ο θάνατος της 36χρονης

Ανατροπή επήλθε στην υπόθεση του θανάτου της 36χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη, καθώς η δικηγόρος του αγγειοχειρουργού δήλωσε πως «κατά τη διάρκεια της επέμβασης, έμεινε στα χέρια του», ανατρέποντας έτσι την μέχρι τώρα κατάθεσή του, όπου είχε ισχυριστεί πως δεν σκότωσε την 36χρονη διότι δεν την γνώριζε καν.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, η οποία μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και επικαλέστηκε τον πελάτη της, «η ποσότητα του αναισθητικού ήταν η πρέπουσα». Ακόμη, ερωτηθείσα γιατί εξέπνευσε η άτυχη γυναίκα, η νομικός απάντησε πως ούτε ο γιατρός μπόρεσε να καταλάβει τα αίτια του θανάτου της.

«Δεν υπήρχε δόλος, δεν είχε λόγο να την δολοφονήσει. Για να μιλήσουμε για δολοφονία, πρέπει να υπάρχει δόλος, που δεν φαίνεται πουθενά», σημείωσε ακόμα, ενώ επικαλέστηκε και τις συνομιλίες του γιατρού με την γυναίκα στο Facebook – οι οποίες περιλαμβάνονται στην κατάθεσή του – χαρακτηρίζοντάς τες «εγκάρδιες».

Τέλος, αναφερόμενη στις κινήσεις του γιατρού μετά το θάνατο της 36χρονης, η δικηγόρος είπε πως «δυστυχώς, στη συνέχεια φυγάδευσε το πτώμα».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: