Αυτός είναι ο 28χρονος οπαδός που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση χούλιγκαν

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου νεαρού οπαδού στη Θεσσαλονίκη, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από χούλιγκαν το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο τον πάτησε ενώ ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο μετά από τα χτυπήματα των δραστών.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 28χρονο Βούλγαρο, ο οποίος είχε πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με ακόμη εννέα φίλους του από την Βουλγαρία για να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Όλοι τους οπαδοί της Μπότεφ Πλόβντιβ, που διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Την Κυριακή, η παρέα κάθισε για καφέ σε καφετέρια της οδού Μαρίας Κάλλας, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, φορώντας καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη. Λίγο αργότερα, μια ομάδα είκοσι κουκουλοφόρων που κρατούσαν σιδερολοστούς τους επιτέθηκε.

Ο 28χρονος προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο, οι κουκουλοφόροι τον έπιασαν και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, μία οδηγός που δεν κατάλαβε τι συνέβαινε, πέρασε πανικόβλητη με το αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του νεαρού. Λίγα λεπτά αργότερα ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Η είδηση του θανάτου του νεαρού Βούλγαρου έγινε σύντομα γνωστή στους οπαδούς της Botev Plovdiv.

Στη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναρτήθηκε η φωτογραφία του με τη φράση: «Αναπαύσου εν ειρήνη».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: