Αυτό το μοτίβο δείχνει πάντα κομψό και ακριβό σε όλα τα στυλ ρούχων

Αυτό το μοτίβο δείχνει πάντα κομψό και ακριβό σε όλα τα στυλ ρούχων

Αυτό το print έχει πολλά θετικά στοιχεία: μία ρετρό αισθητική που το κάνει μοναδικό, ένα διαχρονικά κομψό σχέδιο που το κάνει φινετσάτο και μία girly «προσέγγιση» στην μόδα που το κάνει πάντα επίκαιρο. Ο λόγος για το πουά και για τον ρόλο που έρχεται να παίξει στο στυλ μας και αυτό το καλοκαίρι. Το all time classic print για κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα φέτος είναι πιο hot από ποτέ και το βλέπουμε αναλυτικά αυτό στην παρακάτω gallery στους τρόπους που επέλεξαν οι πιο γνωστές fashion influencers να το φορέσουν.

Αυτό το μοτίβο, εξαιτίας της διαχρονικότητάς του, δείχνει πάντα ακριβό και κομψό πάνω σε όλα τα είδη ρούχων και αυτός ακριβώς είναι ένας από τους λόγους που μπορούμε να «ανατρέχουμε» σε αυτό όταν δεν θέλουμε να «ρισκάρουμε» με το look μας αλλά θέλουμε να είμαστε chic και θηλυκές ακόμα και με ένα πουά top και το αγαπημένο μας denim παντελόνι από κάτω. Το πουά, στην κλασική ασπρόμαυρη αλλά και σε μία πιο καλοκαιρινή παστέλ εκδοχή, ταιριάζει ως μοτίβο σε wrap φορέματα, midi φούστες, αέρινα mini dresses αλλά και πουκάμισα ή loose tops.

Σε παντελόνι, αν είναι μεγάλες οι βούλες του σχεδίου, δείχνει υπερβολικό εξαιτίας της μεγάλης επιφάνειας που καλύπτει το συγκεκριμένο ρούχο. Επέλεξε ένα καλοκαιρινό φόρεμα με αυτό το σχέδιο, συνδύασέ το με τις εσπαντρίγιες σου και το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και θα είσαι καλοντυμένη όλες τις ώρες της ημέρας.
 Tα πρώτα μαγιό είναι εδώ και φέρνουν μαζί τους το καλοκαίρι

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: