Αυτό θα πει Αληθινή Αγάπη: 19χρονη που έπαθε Αμνησία μετά από Επιληπτική Κρίση Ερωτεύτηκε το Αγόρι της ξανά από την Αρχή!

H Jessica Sharman, 19, ήταν στο μετρό και πήγαινε στην δουλειά όταν έπαθε μία σοβαρή κρίση. Όταν συνήλθε, δεν θυμόταν την οικογένεια, τους φίλους, ούτε το ίδιο της το όνομα. Το αγόρι της, o 25χρονος Rich Bishop, ήταν πλέον ένας “άγνωστος.”

Η Jessica, η οποία διαγνώστηκε με επιληψία το 2010, είχε ξαναπάθει παρόμοιες κρίσεις, αλλά ποτέ τόσο έντονες.

“Ο κόσμος μου κατέρρευσε εκείνη τη μέρα. Είδα μία γυναίκα να τρέχει προς το μέρος μου χωρίς να έχω ιδέα ποια είναι. Ήταν η μητέρα μου και εγώ την κοιτούσα στα χαμένα.”

Οι γονείς της της έδειξαν οικογενειακές φωτογραφίες για να την πείσουν να μπει στο αυτοκίνητο μαζί τους. Χρειάστηκε να κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη για να σιγουρευτεί πως είναι αυτή στις εικόνες.

Ακόμα πιο τρομακτικό για την Jessica ήταν να τα βρει ξανά με την σχέση της, τον Rich. Είπε: “Με άφησαν μόνη μαζί του και δεν τον ήθελα καθόλου. Μου ήταν εντελώς άγνωστος. Εκείνος με πήγε σε ένα πάρκο που ήταν το αγαπημένο μας αλλά δεν ήθελα καν να περπατήσω δίπλα του. Όταν μου έπιανε το χέρι, το τράβαγα.”

Είχε φτάσει σε σημείο να θέλει να χωρίσει με τον Rich. Δύο εβδομάδες μετά την κρίση, του είπε πως είχαν τελειώσει.

“Δεν μπορούσα να δεχτώ πως ήταν το αγόρι μου. Μου ήταν ένας άγνωστος. Εκείνος δεν το δέχτηκε και ήθελε να γίνουν τα πράγματα όπως πριν. Επειδή τον έβλεπα τόσο παθιασμένο, με έπεισε ότι πρέπει να με φροντίσει, οπότε δέχτηκα να βγω μαζί του, αλλά χωρίς να του υποσχεθώ κάτι.”

Εκείνος το είχε πάρει απόφαση να τα καταφέρει. Με υπομονή και αγάπη, τελικά κατάφερε να την κερδίσει ξανά.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την κρίση και ακόμα δεν θυμάται τίποτα από τα 19 προηγούμενα χρόνια της ζωής της. Οι γιατροί λένε πως μπορεί ποτέ να μην θυμηθεί. Λένε όμως πως υπάρχει και 50% πιθανότητα να της επιστρέψουν οι αναμνήσεις της κάποια στιγμή στο μέλλον.

“Είναι δύσκολο να εξηγήσεις πώς είναι να μην έχεις καθόλου αναμνήσεις, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί δεν βγάζει κάπου. Είμαι καλά και έχω φτιάξει ξανά τη ζωή μου με την βοήθεια της οικογένειάς μου και του Rich.”

Το ζευγάρι πλέον επικεντρώνεται στο να δημιουργήσουν μαζί καινούργιες αναμνήσεις. Και αν η Jessica πάθει κάποια άλλη κρίση στο μέλλον, σίγουρα θα είναι εκεί ένα αγόρι που δεν θα ξέρει να της κρατάει το χέρι σε ένα πάρκο που δεν θα θυμάται και να της θυμίζει έναν έρωτα που δεν πρέπει να ξεχαστεί.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Originally posted 2017-02-14 16:15:51.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: