Αυτό είναι το εντυπωσιακό ιδιωτικό νησί του Leonardo DiCaprio

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ένας όμορφος, νεαρός και ατρόμητος σούπερ σταρ του Χόλιγουντ. Είναι απόλυτα λογικό ότι ένας άνθρωπος, όπως αυτόν θα διαθέτει το δικό του νησί, σωστά;

Πριν από 10 χρόνια ο Ντι Κάπριο αγόρασε το ιδιωτικό νησί Μπελίζ με σκοπό να το κάνει το πρώτο φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο του κόσμου. Ο ηθοποιός ανακάλυψε το νησί κατά την διάρκεια των διακοπών του, όταν διαπίστωσε ότι οι ψαράδες που χρησιμοποιούσαν το νησί το κατέστρεφαν, κόβοντας πολλά ξύλα και ψαρεύοντας στα νερά του πολύ συχνά.

Αυτή την στιγμή το νησί ανακατασκευάζεται για να διατηρηθεί ό,τι έχει απομείνει. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το 2018 και υπάρχουν πολλοί αυστηροί κανόνες για όποιον θέλει να το επισκεφθεί.

Δείτε παρακάτω εικόνες από αυτό το μαγευτικό μέρος:

Θέα του νησιού από την θάλασσα. Όπως μπορείτε να δείτε είναι απλά υπέροχο!

Η τοποθεσία του Μπελίζ στον χάρτη.

αποκατάσταση του νησιού αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά σχέδια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Λέγεται, ότι μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες το νησί θα τροφοδοτείται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Παρόλα αυτά, ορισμένοι σκεπτικιστές αναρωτιούνται αν η αποκατάσταση αυτού του απομακρυσμένου νησιού είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο για το περιβάλλον.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο αυτό θα οδηγήσει σε κάποια ενδιαφέρουσα και γρήγορη φυσική ανάπτυξη στο νησί τα επόμενα χρόνια.

Το πολυτελές οικολογικό θέρετρο που θα υπάρχει θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ό,τι και να γίνει, το νησί είναι αναμφίβολα πανέμορφο! Εσείς θα πηγαίνατε ταξίδι στο ιδιωτικό νησί του Λεονάρντο Ντι Κάπριο;

Πηγή:

Originally posted 2016-05-09 14:45:52.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: