Αυτή η αεροπορική δε ξέρει που βρίσκονται 2.500 επιβάτες της!

Όλοι οι ταξιδιώτες είναι εξοικειωμένοι με το πρόβλημα των αεροπορικών εταιρειών να χάνουν τις αποσκευές τους. Αλλά είναι λιγότερο συχνό φαινόμενο για τους αερομεταφορείς να χαθούν τα ίχνη… μεγάλου αριθμού πραγματικών επιβατών!

 

Αυτός είναι ο «πονοκέφαλος» που αντιμετωπίζει ο Εθνικός Αερομεταφορέας του Πακιστάν (PIA), καθώς παλεύει με τους απεργούς εργαζόμενους οι οποίοι είναι εξοργισμένοι για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης, όπως ναφέρει το CNN Money.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία για το πόσοι και πού περιμένουν οι επιβάτες με επιβεβαιωμένα εισιτήρια PIA, επειδή ολόκληρο σύστημα είναι κλειστό, οι διακομιστές έχουν «πέσει» και δεν γίνονται κρατήσεις», δήλωσε την Παρασκευή ένας ανώτερος αξιωματούχος της εταιρείας.

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Πακιστάν δήλωσε την Παρασκευή, ότι έχει πληροφορίες για περίπου 2.500 επιβάτες που έχουν «κολλήσει» στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, αλλά πιστεύεται ότι αυτοί είναι πολλοί περισσότεροι. Σε μια κανονική ημέρα, η αεροπορική εταιρεία μεταφέρει τουλάχιστον 10.000 επιβάτες για τις τοπικές και διεθνείς πτήσεις.

Μετά την ακύρωση όλων των πτήσεων από τη Δευτέρα, η PIA συνεργάζεται με άλλους φορείς στο Πακιστάν και σε όλο τον κόσμο για να εντοπίσουν και να βοηθήσουν τους «ταλαιπωρημένους» επιβάτες τους.

Η εταιρεία είπε ότι έχει κανονίσει με την Saudi Airlines τέσσερα τζετ Boeing 747 που θα φέρουν πίσω περίπου 2.000 προσκυνητές από την πόλη της Τζέντα. Είναι, επίσης, σε διαπραγματεύσεις με την Etihad Airways και την Turkish Airlines για να βοηθήσει τους επιβάτες που προσπαθούν να ταξιδέψουν από και προς την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

newmoney.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: