Άντρες με κοιλίτσα ή με φέτες;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας θέλουμε να αρέσουμε στο αντίθετο φύλο. Θέλουμε να ξέρουμε τι ζητάει από εμάς. Η παρακάτω έρευνα απαντά στην ερώτηση «πώς προτιμούν οι γυναίκες τους άντρες όσον αφορά το σώμα τους».

 

 

Πως θέλουν λοιπόν οι γυναίκες τον σύντροφό τους; Με σώμα κανονικό, με κοιλίτσα ή με κοιλιακούς «φέτες; Την απάντηση την δίνει έρευνα της Daily Mail, που βρήκε και ρώτησε δέκα γυναίκες και μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα αυτής.

Αρχικά, οι δέκα αυτές γυναίκες φορώντας ειδικά γυαλιά κάθισαν μπροστά σε τρεις ημίγυμνους άνδρες, με εντελώς διαφορετικό σώμα. Όπως βλέπετε, ο ένας είχε κανονικό σώμα, ο άλλος μυώδες και ο τρίτος πιο χίπστερ στυλ.

Χάρη στην τεχνολογία των γυαλιών, σύμφωνα με την Daily Mail, βρέθηκε ποια σωματική διάπλαση κέρδισε τα βλέμματα των γυναικών. Νικητής αναδείχθηκε ο Danny, με το κανονικό σώμα, αφού τον επέλεξε το 40% των γυναικών. Από την άλλη πλευρά, ο Daniel με το πιο χίπστερ στιλ και τα τατουάζ κατέκτησε το 31% και ο «φουσκωτός» Laszlo με τους γραμμωμένους κοιλιακούς το 29%.
>

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: