Άντρας πηγαίνει καβάλα σε άλογο στη δουλειά του επειδή αυξήθηκε η τιμή των καυσίμων

Άντρας πηγαίνει καβάλα σε άλογο στη δουλειά του επειδή αυξήθηκε η τιμή των καυσίμων

Ένας… απίστευτος τύπος στη Γαλλία ιππεύει κάθε πρωί το άλογο του και πηγαίνει στη δουλειά του.Ο λόγος; Μα φυσικά η τιμή της βενζίνης, η οποία έχει ακριβύνει αρκετά και προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα. Πρόκειται για τον 21χρονο Louis Geneix που μίλησε στο francetvinfo.fr και μίλησε για την… περίεργη απόφαση που πήρε.

Πώς πήρε την απόφαση

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορμή αποτέλεσε μια συζήτηση που είχε με το αφεντικό του, με αφορμή την αύξηση της τιμής στα καύσιμα.

«Έπρεπε να γεμίσει το αυτοκίνητο μέσα στην εβδομάδα και του είπα να πάρει ένα ηλεκτρικό αμάξι, δεδομένης της τιμής του ντίζελ. Μου είπε ότι ήμουν ήσυχος γιατί είχα το άλογό μου. Ήρθα λοιπόν καβάλα στο άλογο» είπε χαρακτηριστικά.«Μου πήρε λιγότερο από μία ώρα για να έρθω. Ακολουθώ την κανονική διαδρομή και το Ένας… απίστευτος τύπος στη Γαλλία ιππεύει κάθε πρωί το άλογο του και πηγαίνει στη δουλειά του.

Ο λόγος; Μα φυσικά η τιμή της βενζίνης, η οποία έχει ακριβύνει αρκετά και προσπαθεί να εξοικονομήσει χρήματα. Πρόκειται για τον 21χρονο Louis Geneix που μίλησε στο francetvinfo.fr και μίλησε για την… περίεργη απόφαση που πήρε.

Πώς πήρε την απόφαση

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφορμή αποτέλεσε μια συζήτηση που είχε με το αφεντικό του, με αφορμή την αύξηση της τιμής στα καύσιμα.


«Έπρεπε να γεμίσει το αυτοκίνητο μέσα στην εβδομάδα και του είπα να πάρει ένα ηλεκτρικό αμάξι, δεδομένης της τιμής του ντίζελ. Μου είπε ότι ήμουν ήσυχος γιατί είχα το άλογό μου. Ήρθα λοιπόν καβάλα στο άλογο» είπε χαρακτηριστικά.

«Μου πήρε λιγότερο από μία ώρα για να έρθω. Ακολουθώ την κανονική διαδρομή και το άλογό μου έχει συνηθίσει τα αυτοκίνητα. Αν έχει ομίχλη, βάζω ένα κίτρινο γιλέκο και ένα φωσφορίζον σημάδι στην ουρά του αλόγου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο μισθός του είναι 1.200 ευρώ το μήνα και σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων που θέλει να κάνει, είπε ότι «δεν έχω υπολογίσει τις οικονομίες που πρόκειται να κάνω, αλλά νομίζω ότι το ποσό θα είναι πολύ καλό. Τον Δεκέμβριο γλίτωσα περίπου 80 ευρώ ντίζελ. Έχω περιορίσει τις διαδρομές μου στο ελάχιστο».

Δείτε το βίντεο μου έχει συνηθίσει τα αυτοκίνητα. Αν έχει ομίχλη, βάζω ένα κίτρινο γιλέκο και ένα φωσφορίζον σημάδι στην ουρά του αλόγου» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο μισθός του είναι 1.200 ευρώ το μήνα και σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων που θέλει να κάνει, είπε ότι «δεν έχω υπολογίσει τις οικονομίες που πρόκειται να κάνω, αλλά νομίζω ότι το ποσό θα είναι πολύ καλό. Τον Δεκέμβριο γλίτωσα περίπου 80 ευρώ ντίζελ. Έχω περιορίσει τις διαδρομές μου στο ελάχιστο».

Δείτε το βίντεο

(?)

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: