Αντιπαράθεση Παυλόπουλου – Μπαλάφα για την προεδρική εκλογή

Αντιπαράθεση Παυλόπουλου – Μπαλάφα για την προεδρική εκλογή

Αντιπαράθεση Παυλόπουλου   Μπαλάφα για την προεδρική εκλογή
Μιλάμε για μια απόλυτη θέση, η οποία λέει ούτε λίγο ή πολύ λέει βρίσκω ευκαιρία με την αφορμή προεδρική εκλογή να ρίξω την κυβέρνηση.Αν, όμως, το προτείνει κάποιος, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα μπορούσε να αφήσει το παράθυρο ανοιχτό, το έκλεισε.

Θυμούμαι πάντοτε και πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να το θυμάται καλά ποια ήταν η στάση του Κώστα Καραμανλή τον Φεβρουάριο 2009, ο οποίοςπροκάλεσε μια τέτοια συζήτηση που απέρριψε ο κ. Παπανδρέου.

Από την πλευρά μας, είπε για το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης, το οποίο ιεραρχούμε πάρα πολύ ψηλά, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια τα συνταγματικά και τα χρονικά, τα προβλεπόμενα, να μπει σε μια σειρά όταν με το καλό ο ελληνικός λαός ταχθεί υπέρ μιας δημοκρατικής, κυβερνητικής αλλαγής.

Όταν είχαμε πάει στον κ. Παπούλια πριν από καιρό, δεν είχαμε πει ακριβώς αυτό, αλλά μιλήσαμε για μια προσπάθεια συνεννόησης. Βέβαια το λέγαμε ανάποδα. Να πάει μετά η εκλογή, αλλά να μιλήσουμε από τώρα για την ημερομηνία της εκλογικής μάχης.

Δυστυχώς η ιστορία του πρόεδρου της Δημοκρατίας ενεπλάκη αναγκαστικά με το ζήτημα της απαλλαγής της χώρας από μια κυβέρνηση που εφαρμόζει μια άγρια υφεσιακή πολιτική που είναι καταστροφική για τον κόσμο και ταπεινωτική χαρά.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: