Άδειασε υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας

«Ρούφηξε» 600 λίτρα πετρελαίου από έναν υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στην κοινότητα Φανερωμένη της Άρτας, άρπαξε από μέσα και μία μπαταρία και έγινε… καπνός ένας 25χρονος, ο οποίος μάλιστα πούλησε μέρος από τα κλεμμένα καύσιμα σε έναν 45χρονο!

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και του τμήματος Περιφέρειας, εξιχνιάστηκε η κλοπή που έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αλλά τα ίχνη του 25χρονου δράστη δεν βρέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Συνελήφθη, όμως, στα όρια του αυτόφωρου ο 45χρονος αγοραστής των κλοπιμαίων και παραπέμφθηκε για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ τα καύσιμα βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν.

*** Ηλεκτρικές συσκευές αξίας 1.000 ευρώ άρπαξαν δυο διαρρήκτες από το σπίτι ενός  60χρονου στο Ηράκλειο, τις φόρτωσαν σε ένα αγροτικό φορτηγάκι και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. εντόπισαν το αγροτικό και συνέλαβαν τον 45χρονο οδηγό που προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά για την ταυτοποίηση του συνεργού του. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ το φορτηγάκι κατασχέθηκε και οι ηλεκτρικές συσκευές επιστράφηκαν στον 60χρονο ιδιοκτήτη τους.

protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: