5 φθινοπωρινά trends που κολακεύουν κάθε σωματότυπο!

Το φθινόπωρο έρχεται και τα φθινοπωρινά trends περιμένουν να τους δώσεις μια ευκαιρία βάζοντάς τα στην ντουλάπα σου. Δες ποια είναι τα 5 πιο δυνατά trends του φετινού φθινοπώρου και λάβε τα μέτρα σου. 

Ένα μπλουζοφόρεμα με σκίσιμο στο πλάι

Είτε το δικό σου είναι αρκετά μακρύ που μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα είτε είναι κοντά και το φοράς με ένα τζιν παντελόνι, θα διαπιστώσεις πως ένα τέτοιο ρούχο θα σε βολέψει πάρα πολύ όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου. 

Ένα σικ LBD

Κάθε σιλουέτα μπορεί να βρει το μαύρο φόρεμα που θα της ταιριάξει και θα την κάνει να αισθάνεται άνετα. Βρες ένα φόρεμα που κολακεύει τα καλά στοιχεία του σώματός σου όποια κι αν είναι αυτά. 

Μια φούστα με κουμπιά μπροστά

Αυτή τη σεζόν οι φούστες με κουμπιά μπροστά σε σουέντ ή σε τζιν είναι το απόλυτο trend. Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα μήκη και σχέδια και έτσι έχεις πολλές επιλογές. 

Μια καμπαρντίνα εμπνευσμένη από το στρατό

Αποτελεί ένα από τα πιο κaυτά trends του φθινοπώρου και σίγουρα θα τη δεις να κυκλοφορεί πολύ. Είτε προτιμάς τη δική σου μακριά είτε πιο κοντή, η αλήθεια είναι πως μπορείς να την ταιριάξεις με κάθε outfit.

Ένα τζιν φόρεμα

Ήταν στη μόδα το καλοκαίρι και εξακολουθούν να είναι στη μόδα και το φθινόπωρο. Ένα τζιν φόρεμα θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα και μπορείς να το συνδυάσεις όπως θέλεις. 

faysbook.gr

youweekly.gr-Trends

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: