4 top συνδυασμοί για να φορέσεις τις must φούστες της σεζόν!

Θηλυκές, κομψές και sexy, οι φούστες αναδεικνύουν την ωραιότερη σου πλευρά, αρκεί να τις φορέσεις σωστά!

Πρόκειται για ντύσιμο πιο ευέλικτο από τα φορέματα και φυσικά πιο θηλυκό από τα παντελόνια! Οι φούστες θεωρούνται από τους άντρες το πιο sexy ρούχο κι ευτυχώς για εμάς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φορέσουμε. Για κομψές φθινοπωρινές εμφανίσεις χρειάζεται επιτυχημένος συνδυασμός . Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε 4 τέλεια outfit για να εντυπωσιάζεις φορώντας το πιο all time classic ρούχο, τη φούστα!

Κορμάκι + fitted φούστα


Η Kim Kardashian παραδίδει μαθήματα μινιμαλισμού και σeξαπίλ. Επιλέγει ένα κορμάκι και μια φούστα που αγκαλιάζει τις καμπύλες της από ψηλά στη μέση μέχρι το γόνατο, σε ουδέτερες αποχρώσεις που κάνουν ακόμη πιο σικ το ντύσιμο.

Ζιβάγκο + denim φούστα με κουμπιά μπροστά


Η μίνι τζιν με κουμπιά μπροστά είναι ίσως η πιο must-have φούστα της σεζόν. Το στυλ της Ιoanna Hillman αγγίζει την τελειότητα με ζιβάγκο και κλασική δερμάτινη ζώνη . Φορέσέ το με ένα cropped ή αμάνικο αν είσαι σε ζεστό χώρο και όταν πιάσουν τα κρύα, με ένα πιο χοντρό μακρυμάνικο ζιβάγκο και ένα δερμάτινο μπουφάν. Ταιριάζει καταπληκτικά με ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο.

Πουκάμισο + pencil φούστα


Είναι λάτρης της απλότητας και είναι πάντα κομψή, η Ashley Olsen κάνει μια σούπερ εμφάνιση με λευκό πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ και pencil φούστα . Τα ανοιχτά χρώματα κάνουν το look φρέσκο και νεανικό , ενώ το κομψό ράψιμο δίνει μια professional αίσθηση.

Crop top + Midi φούστα


Οι ωραίες αναλογίες είναι το «κλειδί» για να μπορέσεις να φορέσεις ένα κοντό τοπάκι και μια μεσαίου μήκους φούστα και δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό. Η Hanneli Mustaparta έχει αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή την τάση με crop και ψηλόμεσο midi. Τα «ήσυχα» παπούτσια και τα ελάχιστα αξεσουάρ κάνουν το look απόλυτα elegant και θηλυκό.

faysbook.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: