Η μεγάλη επιστροφή της «Ζήνα» στην μικρή οθόνη- Θα είναι ζευγάρι με την Γαβριέλα;

Μια από τις πιο κλασσικές και αγαπημένες ξένες σειρές της δεκαετίας του 90’ η « Ζήνα», είναι έτοιμη για την επανεκκίνηση, αφού το NBC αποφάσισε να επαναφέρει την δημοφιλή σειρά.

Αυτό που θα διαφέρει θα είναι μία μικρή… σeξουαλική λεπτομέρεια, αφού οι παραγωγοί αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν αυτό που πλανιόταν πάνω από την παλιά σειρά, ότι η Ζήνα είναι ομοφυλόφυλη!

Η σχέση της Λούσι Λόλες ως Ζήνας και της Ριν Ο’ Κόνορ ως της καλής φίλης της και συμπρωταγωνίστριας, Γκαμπριέλας, είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές ως κάτι περισσότερο από φιλική, όμως οι παραγωγοί της σειράς ποτέ δεν προχώρησαν με το «ειδύλλιο»… Πλέον, πολλοί από την σειρά επιβεβαιώνουν ότι ο χαρακτήρας θα είναι ξεκάθαρα γκέι.

Πρόκειται για ένα δεδομένο που είχε αποκαλύψει και η ίδια η ηθοποιός που την υποδυόταν, σε παλαιά της συνέντευξη,  ειδικά μετά το τελευταίο επεισόδιο, όταν η Ζήνα δίνει στην φίλη της ένα καυτό φιλί, φέρνοντάς την έτσι ξανά στην ζωή. Μέχρι τότε, ακόμη, στην σχέση τους επικρατούσε ένας ιδιαίτερος ρομαντισμός…

Το πιλοτικό επεισόδιο αναμένεται σε λίγο καιρό και όλοι έχουν αγωνία για τις αλλαγές αλλά και για το πώς θα είναι η σειρά με τεχνολογική εξέλιξη 20 χρόνων.

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: