Σείστηκε ο τόπος στο νησί της Κω …Για ένα 4ήμερο το νησί ξέρναγε Φωτιά & Ατσάλι (φώτο)

Δεν γνωρίζουμε αν δεν το  πιστεύουμε οτι έγινε τυχαία ,ούτε ότι η η ημερομηνία επιλέχθηκε στο έτσι …Αλλά από την 22 έως 25 Φεβρουαρίου   το νησί ξέρναγε φωτιά και ατσάλι τόσο που κάποιοι έλεγαν αν μας έχουν μείνει άλλα πυρομαχικά ,αν χρειαστεί να πολεμήσουμε ακόμη και αύριο!

Δεν  ξέρουμε που το πάει το ΓΕΣ αλλά αν και οι Αντιαεροπορικές Βολές στο ΠΒΚ αναβλήθηκαν προς το ΠΑΡΟΝ …Από την άλλη έχουμε ενα Μπαράζ Βολών και Ασκήσεων με πραγματικά πυρά στον Έβρο και σε συγκεκριμένα νησιά!

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε Βολές Αρμάτων, αυτοκινούμενων πυροβόλων που μετακινούνταν και έβαλαν συνεχώς ,βολές όλμων και βολές με αντιαβακικά όπλα  και αντιαραμτικά όπλα από εποχούμενα οχήματα !

Δηλαδή Αγώνας κατά θαλάσσιας απόβασης και προσβολή και  εξόντωσης προγεφυρώματος για να είμαστε και κατανοητοί …σε όλους!

Σενάρια αλλά φαίνεται οτι  κάποιοι δεν θέλουν να αφήσουν τίποτε στην τύχη ! Όσο και αν προσπαθήσαμε δεν κατορθώσουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το 4ήμερο των Βολών στο νησί της Κω !

Δεν έγινε πάντως τυχαία αλλά επιλέχθηκαν τοποθεσίες με ακτές προσβάσιμες και η προετοιμασία ήταν υποδειγματική!

Από 22 έως 25 Φεβρουαρίου 2016 διεξήχθη από την 80 ΑΔΤΕ στη νήσο Κω τετραήμερο βολών.
Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας εκτελέσθηκαν βολές από όλα τα διαθέσιμα μέσα πυρός του Σχηματισμού.

Εντυπωσιακές οι Εικόνες απο το 4ήμερο των Βολών που δεν σταμάτησε …Ούτε νύχτα ούτε μέρα μέχρι να πέσει και το τελευταίο βλήμα !



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: