News tags : Κορονοϊός Πόλεμος Ουκρανία Συντάξεις ΕΝΦΙΑ Μετανάστες Μνημόνιο
Auto Ζώδια Σχέσεις Συνταγές Γυναίκα Μόδα MEDIA Σινεμά-tv Εργασία Αστεία Viral Games Quizzes

21 έξυπνοι τρόποι για να τον κάνεις να σε κυνηγήσει

Εσύ player εκείνος chaser. Τα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβεις και πώς θα κρατήσεις το ενδιαφέρον αμείωτο. 

Και ποια γυναίκα δεν απολαμβάνει να είναι επιθυμητή; Οι άνδρες ενθουσιάζονται επίσης να κυνηγούν το αντικείμενο του πόθου τους. Ωστόσο, μόλις το «κερδίσουν», μπορεί να εφησυχάσουν και να σταματήσουν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια.

Είτε είσαι σε μια σχέση είτε θέλεις να ξεκινήσεις μια νέα, και επιθυμείς ο άντρας που σε ενδιαφέρει να σε ερωτευτεί παράφορα υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις ώστε να τον δελεάσεις και να τον αιχμαλωτίσεις. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για να τον κάνεις να τρέχει πίσω σου και να σε κυνηγήσει.

Γείωση ή αλλιώς η τέχνη του να περπατάς ξυπόλυτη

21 τρόποι για να τον κάνεις να σας κυνηγήσει

1. Σταμάτα να τον κυνηγάς

Ο πρώτος κανόνας στο «παιχνίδι κυνηγιού» είναι να σταματήσεις να τον κυνηγάς εσύ. Στους άντρες αρέσει να κυνηγούν γυναίκες που δυσκολεύονται να κατακτήσουν. Επομένως, αν του στέλνεις μηνύματα ασταμάτητα, σταμάτησέ το. Άφησέ τον να σου στείλει μήνυμα πρώτος. Στη συνέχεια, μπορείς να συνομιλήσεις μαζί του όσο θέλεις αρκεί να είναι εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία.

2. Δούλεψε με τον εαυτό σου

Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με την Angelina Jolie για να προσελκύσεις έναν άντρα. Ντύσου καλά, κάνε τη beauty ρουτίνα σου και απόπνευσε αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της θεωρείται μαγευτική και αριστοκρατική.

3. Να έχεις τη ζωή σου

Θα χάσεις την ελκυστικότητα στα μάτια του άντρα που σε ενδιαφέρει αν μάθει ότι η ζωή σου είναι μια εμμονή μαζί του και περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Η απλή λύση σε αυτό είναι να θυμηθείς πώς ζούσες πριν τον γνωρίσεις. Να έχεις κοινωνική ζωή, να κάνεις φίλους, να είσαι παρούσα στην οικογένειά σου και να κυνηγάς τους επαγγελματικούς σου στόχους. Ποτέ μην παραμερίζεις τις προτεραιότητές σου για έναν άντρα. Αυτό θα τον δελεάσει και θα τον κάνει να θέλει να σε κυνηγήσει ακόμα περισσότερο.

4. Δείξε περιορισμένο ενδιαφέρον

Μπορεί να πεθαίνεις για να λάβεις ένα μήνυμα από αυτόν, αλλά ποτέ μην τον αφήσεις να πάρει καταλάβει την απελπισία σου. Απάντησε στα μηνύματά του, αλλά όχι αμέσως. Προσέλκυσε το ενδιαφέρον του λέγοντάς του πράγματα για τον εαυτό σου αλλά όχι όλα. Άφησέ τον να παλέψει σκληρά για να κερδίσει την προσοχή σου και να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Δώσε του να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι για αυτόν, αλλά μην τον αφήσεις να δει πόσο τρελή είσαι για εκείνον.

5. Μην το χάσεις όταν οπισθοχωρεί

Μπορεί να τον δεις να μην ασχολείται τόσο όσο στην αρχή. Μπορεί επίσης να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να απαντήσει στα μηνύματά σου ή να μην απαντήσει καθόλου. Θα μπορούσε να τα κάνει αυτά για να σε δοκιμάσει. Φοβούμενη ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του, μπορεί να κάνεις αντίποινα ως απάντηση. Μην το κάνεις. Κάνε υπομονή και θα δεις πώς θα πάει.

Μουσικά φεστιβάλ, ταξίδια, μουσεία: Πώς να πας το socializing στο επόμενο level

6. Ακολούθησε το πάθος σου

Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι παθιασμένες με κάτι στη ζωή. Η αποφασιστικότητά σου να ακολουθήσεις ένα πάθος σου σε κάνει να φαίνεσαι ελκυστική. Επομένως, προσπάθησε να επιδιώξεις κάτι για το οποίο παθιάζεσαι και ασχολήσου με αυτό. Εάν έχεις ήδη ένα πάθος, μοιράσου το μαζί του.

7. Βάλε έναν στόχο στη ζωή

Όταν δεν έχεις στόχους στη ζωή, έχεις την τάση να επικεντρώνεις την ενέργειά σου σε περιττά πράγματα και να αγχώνεσαι για ασήμαντα θέματα. Αντίθετα, θέσε έναν στόχο για τον εαυτό σου -μπορεί να είναι ένας στόχος καριέρας ή στόχος υγείας- και δούλεψε ακατάπαυστα για να τον πετύχεις. Με αυτόν τον τρόπο εκτός από το ότι θα σε θαυμάσει, μπορείς να τον συναρπάσεις και να τον παρακινήσεις να κάνει κι εκείνος όνειρά του πραγματικότητα.

Μελέτες που διεξήχθησαν σχετικά με τη σχέση μεταξύ αυτοεκτίμησης και ρομαντικών σχέσεων δείχνουν ότι η υψηλή αυτοεκτίμηση είναι αλληλένδετη με την ασφαλή προσκόλληση και την αντιληπτή θετική εκτίμηση μεταξύ των συντρόφων.

8. Αγάπησε τον μοναδικό σου εαυτό

Αν θέλεις να σε αγαπήσει, πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Όταν βρίσκονται σε μια σχέση, μερικές γυναίκες τείνουν να προσαρμόζονται και να αλλάζουν τον εαυτό τους για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Να είσαι ο εαυτός σου και να αγαπάς τον εαυτό σου. Όταν νιώθεις ευτυχισμένη από μέσα σου, είναι πιο εύκολο να του τραβήξεις την προσοχή και να τον κάνεις να θέλει να είναι μαζί σου. Η εύθυμη στάση σου μπορεί να τον επηρεάσει επίσης.

Πώς η συμπόνια θα μπορούσε να είναι η θεραπεία για το χρόνιο στρες

9. Κάνε τον να του λείψεις

Εάν είσαι πάντα διαθέσιμη, θα σε θεωρήσει δεδομένη. Βγες από το ραντάρ του μερικές φορές και ξάφνιασέ τον λίγες μέρες μετά. Αν μένετε μαζί, βγείτε με τους φίλους σας ξεχωριστά για μερικές μέρες. Άφησέ τον να περάσει χρόνο χωρίς εσένα για να τους λείψεις και να αισθανθεί την αξία σου στη ζωή του. Αυτό θα αυξήσει τη σημασία σου στη ζωή του και θα τον προκαλέσει να συνεχίσει να σε κυνηγά και να σε φλερτάρει.

10. Μην δείχνεις υπερβολικό ενδιαφέρον

Όταν σου προτείνει μια έξοδο ή ένα ραντεβού, είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις ενθουσιασμένη. Αλλά μην το δείξεις. Φυσικά, δείξε του ότι σε ενδιαφέρει, αλλά μην του στέλνεις συνέχεια μηνύματα ή μην του λες πως ανυπομονείς για το ραντεβού. Η υπερβολική σου στάση μπορεί να καταστρέψει τον ενθουσιασμό του.

11. Μην εξαρτάσαι από αυτόν

Μπορεί να είσαι τρελά ερωτευμένη με αυτόν τον άντρα, αλλά τη στιγμή που θα τον αφήσεις να καταλάβει ότι είναι ο λόγος πίσω από την ευτυχία σου, να είσαι σίγουρη ότι θα τρέξει προς την άλλη κατεύθυνση. Ένας άντρας θα προτιμούσε να είναι επιθυμητός παρά να τον χρειάζονται. Γοήτευσέ τον με την αγάπη σου, αλλά μην τον πνίγεις με αυτήν. Δώστε του να καταλάβει ότι μπορείς να είσαι ευτυχισμένοι τόσο με αυτόν όσο και χωρίς αυτόν.

12. Αλληλεπίδρασε με άλλους άνδρες

Οι άνδρες μπορούν να είναι πολύ ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι της αγάπης. Όταν σε βλέπει να απολαμβάνεις την παρέα άλλων ανδρών, αισθάνεται τον ανταγωνισμό και αναλαμβάνει δράση. Γνωρίζοντας ότι έχεις ανθρώπους που διεκδικούν την προσοχή σου, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει την καρδιά σου. Βεβαιώσου ότι σε βλέπει να μιλάς χαλαρά με άλλους άντρες, αλλά μην προσπαθήσεις ποτέ να τον κάνεις να ζηλέψει, καθώς μπορεί να είναι κάτι που θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Τι είναι η «ροή ευγνωμοσύνης» και πώς να απελευθερωθείς από τις αρνητικές σκέψεις

13. Συγκράτησε τα οφέλη της σχέσης

Μπορεί να νιώσεις ότι το να τον νοιάζεσαι ή να κοιμάσαι μαζί του θα τον κάνει να καταλάβει πόσο φοβερή είσαι. Όχι, δεν συμβαίνει έτσι. Αντίθετα, θα σε θεωρήσει δεδομένη και δεν θα σε εκτιμήσει. Εάν δεν βγαίνεις επίσημα με αυτόν τον άντρα, μην τον αφήσεις ποτέ να έχει τα οφέλη μιας πραγματικής σχέσης. Δώσε του ένα teaser αν θέλεις, αλλά όχι τη μεγάλη εικόνα. Είτε πρόκειται για ποιοτικό χρόνο, σωματική επαφή, δώρα, εκτίμηση ή πράξεις, κάθε άτομο έχει τη γλώσσα αγάπης του. Φρόντισε να το κατανοήσεις για να κρατήσεις ζωντανό τον ρομαντισμό.

14. Κράτησε έναν πέπλο μυστηρίου για τον εαυτό σου

Όταν λες σε έναν άντρα όλα όσα πρέπει να ξέρει για σένα, και αν νιώθει ότι σε έχει καταλάβει, για ποιον λόγο να σε κυνηγήσει; Είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρήσεις ένα πέπλο μυστηρίου για τον εαυτό σου. Μην του κρύβεις καμία σημαντική πληροφορία, αλλά μην του αποκαλύπτεις και τα πάντα για τον εαυτό σου. Άστον να μαντεύει.

15. Φλέρταρε μαζί του

Για να δημιουργηθεί κλίμα μπορείς να δοκιμάσεις να τον φλερτάρεις. Αλλά μην υπερβάλλεις γιατί θα δει την απελπισία σου. Μία περιστασιακή απάντηση με κομπλιμέντο στην ερώτησή του ή μια δική σου όμορφη απάντηση που ακολουθείται από ένα σeξι χαμόγελο θα κάνει το κόλπο να πιάσει.

16. Κάνε τον να νιώσει επιθυμητός

Εκτίμησε τις προσπάθειές του και κάνε τον να νιώσει ότι τον αγαπούν.
Κάνε του κομπλιμέντα ή εκθείασε τις ικανότητές του περιστασιακά. Αν είναι εκείνος που κάνει όλο το κυνηγητό και δεν παίρνει τίποτα σε αντάλλαγμα, μπορεί να νιώσει κουρασμένος και να εγκαταλείψει το κυνήγι. Πες του πότε φαίνεται πολύ γοητευτικός ή κάνε του θετικά σχόλια όταν έχει κάνει κάτι καλά. Δείξε του ότι τον παρατηρείς και ενδιαφέρεσαι για αυτόν.

17. Δώσε του χώρο

Μερικοί άντρες λατρεύουν να κλείνονται στο καβούκι τους και να περνούν λίγο χρόνο μόνοι τους ανά διαστήματα. Εάν αρνείται να σε δει επειδή θέλει να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μην τσακωθείς μαζί του. Άφησέ τον να κάνει ό, τι θέλει και να περάσει λίγο χρόνο μακριά σου. Όταν δει ότι μπορείς να είσαι μόνη σας χωρίς να τον ενοχλείς, θα εκτιμήσει τη συντροφιά σου και θα σε θέλει στη ζωή του.

18. Αποπλάνησέ τον

Δοκίμασε μερικά διακριτικά κόλπα αποπλάνησης για να τον κάνεις να τρελαθεί μαζί σου. Για παράδειγμα, αν είπε ότι του αρέσεις με τα μαλλιά σου ανέμελα, φρόντισε να έχεις τα μαλλιά σου έτσι την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις. Παίξε με τα μαλλιά σας ελαφρά κάνε κινήσεις εντελώς φυσικές.

19. Ενδιαφέρσου για εκείνον

Ενδιαφέρσου για τη δουλειά που κάνει ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις πολλά για τον τομέα εργασίας του. Ενθάρρυνέ τον όταν τα πάει καλά και υποστήριξέ τον όταν το χρειάζεται. Όταν γεμίσεις τον κόσμο του με ζεστασιά και αγάπη, θα σε κυνηγήσει γιατί ξέρει ότι δεν θα βρει ποτέ άλλη σαν εσένα.

20. Κάνε μερικές συναρπαστικές αναμνήσεις μαζί του

Πήγαινε μαζί του ένα περιπετειώδες ταξίδι και διασκεδάστε. Όταν απολαμβάνει την παρέα σου και ξέρει ότι μπορεί να διασκεδάσει μαζί σου, θα θέλει να είσαι πάντα στη ζωή του. Θα σε κυνηγήσει μέχρι το τέλος του κόσμου για να νιώθει ευτυχισμένος όταν περνά χρόνο μαζί σου.

21. Ολοκλήρωσέ τον

Όταν ψάχνουν για μια σύντροφο, ορισμένοι άντρες προτιμούν γυναίκες που έχουν χαρακτηριστικά που μπορεί να τους λείπουν. Έτσι, εάν ο άνθρωπός σου δεν έχει αυτοπεποίθηση και εάν καταφέρεις να του δείξεις πόσο σίγουρη είσαι ως άτομο, θα θελήσει αμέσως να είναι μαζί σου. Θα σε κυνηγήσει γιατί πιστεύει ότι θα τον συμπληρώσεις και θα τον ολοκληρώσεις.

.

Sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr



Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη λειτουργία της σελίδας μας Περισσότερα

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close