Φρίκη στην Ηλεία: Ζωντανό πέταξαν το βρέφος στη χωματερή των Λεχαινών – Tι αποκάλυψε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών

Φρίκη στην Ηλεία: Ζωντανό πέταξαν το βρέφος στη χωματερή των Λεχαινών   Tι αποκάλυψε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών

Ζωντανό πέταξε στα σκουπίδια η άγνωστη άσπλαχνη μητέρα το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην χωματερή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης που βρίσκεται στις παρυφές των Λεχαινών Ηλείας.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών όπου μεταφέρθηκε η σορός του νεκρού βρέφους , το μικρό αγοράκι που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη , εκτιμάται ότι γεννήθηκε πριν από δύο ημέρες, ζύγιζε 2,8 κιλά , είχε ύψος 49 cm και ήταν «τελειόμηνο» και «βιώσιμο».

Αυτό – σύμφωνα με τους Ιατροδικαστές – σημαίνει ότι γεννήθηκε μετά από κύηση 9 μηνών και ζωντανό…

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τζιόλα μιλώντας στο apokalypseis.com ανέφερε ότι ο ομφάλιος λώρος του μωρού είχε αποκοπεί άτεχνα και βιαστικά σε σημείο υψηλότερο του κανονικού.

Αποκάλυψε επίσης ότι το μωρό έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις . Εκτιμάται ότι αυτές προκλήθηκαν είτε στην διάρκεια του τοκετού από την λανθασμένη στάση της μητέρας (το μωρό έπεσε στο πάτωμα) , είτε κατά την διάρκεια της εγκατάλειψής του μέσα στον κάδο των απορριμμάτων.

Η κ. Τζιόλα ανέφερε κατηγορηματικά ότι το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό.

Το χρονικό

16:06 Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος βρέθηκε με τον ομφάλιο λώρο και οι προσπαθούν να προσδιορίσουν την ακριβή ώρα που το μωρό πετάχτηκε στη χωματερή, κάτι που εκτιμάται οτι έγινε στη διάρκεια της νύχτας. Οι πρώτες πληροφορίες που ήθελαν το νεογέννητο να είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης αναιρούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το έμβρυο είναι γένους αρσενικού και εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι από αθιγγάνους (βουλγαρικής καταγωγής) που έψαχναν στα σκουπίδια.

Ηδη μεταφέρεται στην για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

15:01 Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε η σορός ενός βρέφους, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία των Λεχαινών Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το μωρό εντοπίστηκε μέσα στη χωματερή των Λεχαινών σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η σωρός του βρέφους βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Το εντόπισε ένας τσιγγάνος που έψαχνε ανάμεσα στα σκουπίδια και ενημέρωσε την Αστυνομία. Στο σημείο αυτή την ώρα ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Ανδρικόπουλος.

xespao

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: