Την επιστροφή του σκέφτεται ο Φιλ Κόλινς

Την επιστροφή του σκέφτεται ο Φιλ Κόλινς

Το 2007 έδωσε την τελευταία συναυλία με το συγκρότημά του, τους Genesis. Το 2010 εμφανίστηκε για έσχατη, όπως είπε, φορά σόλο.
Οπως όμως συμβαίνει συχνά σε μουσικούς μιας συγκεκριμένης ηλικίας και επίδοσης, ο Φιλ Κόλινς αποκάλυψε ότι σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική. Ισως όχι πίσω από τα ντραμς, που εγκατέλειψε λόγω προβλημάτων στη σπονδυλική στήλη, αλλά σίγουρα πίσω από το μικρόφωνο και πάνω στη σκηνή.

«Σκέφτομαι να κάνω καινούργια πράγματα», δήλωνε πρόσφατα σε γερμανική εφημερίδα με αφορμή την πρεμιέρα του μιούζικαλ «Ταρζάν», το οποίο είναι βασισμένο σε σειρά της Ντίσνεϊ με μουσική του Κόλινς. «Ισως κάνω μερικά σόου και πάλι, ακόμα και με τους Genesis. Τα πάντα είναι πιθανά. Θα μπορούσαμε να περιοδεύσουμε στην Αυστραλία και τη Νότια . Δεν έχουμε βρεθεί εκεί ώς τώρα».

Είναι μάλιστα πιθανό όλα να οφείλονται στα δύο παιδιά του, τον Μάθιου και τον Νίκολας, οκτώ και δώδεκα χρονών αντίστοιχα. Εκείνα είναι που, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, τον έκαναν να δεχτεί κάτι που είχε αρνηθεί ακόμα και στον μάνατζέρ του. Μεγαλύτερα τέκνα του, από άλλους γάμους, είναι εξίσου ενθουσιασμένα: «Ο μου είναι πολύ καλά», έλεγε ο επίσης μουσικός Σάιμον Κόλινς, «έχει αρχίσει να ξαναγράφει μουσική και να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου».

Την επιστροφή του σκέφτεται ο Φιλ Κόλινς Την επιστροφή του σκέφτεται ο Φιλ Κόλινς

Την επιστροφή του σκέφτεται ο Φιλ Κόλινς

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: