Συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Σουάρες ο Βενγκέρ

Συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Σουάρες ο Βενγκέρ

Η Άρσεναλ πίεσε όσο καμία άλλη ομάδα την Λίβερπουλ προκειμένου να κάνει δικό της τον Λουίς Σουάρες την…
καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, με το ενδιαφέρον των «κανονιέρηδων» να συνεχίζει να υφίσταται.

Παρά την αρχική του πρόθεση να αποχωρήσει από τους «κόκκινους» το , ο 26χρονος φορ παρέμεινε στο Άνφιλντ και πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Προς ώρας έχει σημειώσει 17 τέρματα σε 11 εμφανίσεις, έχει γράψει 7 ασίστ και έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των σκόρερ παρά το γεγονός ότι έχασε τις πέντε πρώτες αγωνιστικές λόγω τιμωρίας. Τελευταίο θύμα του η Τότεναμ, την οποία φιλοδώρισε με δύο τέρματα, δίνοντας άλλα δύο στους συμπαίκτες του και βοηθώντας τα μέγιστα στο να θριαμβεύσουν οι «reds» στο White Hart Lane (0-5) πλησιάζοντας την Άρσεναλ στους δύο βαθμούς.

Το ενδιαφέρον διαφόρων συλλόγων από την Ευρώπη, όπως είναι φυσικό, έχει γιγαντωθεί με το όνομα που ακούγεται περισσότερο να είναι αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, ωστόσο, φαίνεται ότι συνεχίζει να θέλει να εντάξει τον Ουρουγουανό στο ρόστερ του όπως επιβεβαίωσε με σχετικές δηλώσεις του.

«Θεωρώ ότι κάθε κάθε αμυντικός στην Αγγλία σιχαίνεται να παίζει εναντίον του. Έχει μια δυνατή, προκλητική προσωπικότητα. Από τις πληροφορίες που συνέλεξα γι” αυτόν, φαίνεται ότι είναι πολύ εύκολο να δουλεύεις μαζί του σε καθημερινή βάση. Επίσης σέβεται τους προπονητές του και λατρεύει την προπόνηση. Είναι ένας άγγελος, που μεταμορφώνεται σε δαίμονα όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι ονειρευόμαστε έναν παίκτη σαν κι αυτόν.», δήλωσε ο Γάλλος προπονητής, τοποθετώντας εκ νέου την ομάδα του στη μακρά λίστα με τους μνηστήρες που θα κληθεί να διαχειριστεί η διοίκηση της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Σουάρες ο Βενγκέρ Συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Σουάρες ο Βενγκέρ

Συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Σουάρες ο Βενγκέρ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: