Στοίχημα: Ο Ιδιαίτερος προτείνει για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Στοίχημα: Ο Ιδιαίτερος προτείνει για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ξεκινά και πάλι από σήμερα, μετά από αρκετό διάστημα απουσίας, η ενότητα του filiatranet, με καθημερινές προτάσεις για τους φίλους του Στοιχήματος από τον ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.


Ο Ιδιαίτερος μας δίνει τις εκτιμήσεις του για τρεις σημερινούς αγώνες:


116 ΓΙΑΡΟ – ΚΟΥΟΠΙΟ
Ομάδα έδρας η ΓΙΑΡΟ και η προϊστορία λέει Άσσο, παράλληλα πιο ξεκούραστη, καθώς οι φιλοξενούμενοι προέρχονται και από αγώνα για το κύπελλο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (1,85)

120 ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Σε ουδέτερο γήπεδο ο αγώνας και οι φιλοξενούμενοι ξέρουν ότι η ισοπαλία θα τους δώσει την πρόκριση για τον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα της, ενώ σαν ομάδα υπερέχει της αντιπάλου της.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ (3,15)


124 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι πρέπει και μπορούν σήμερα να πάρουν τον αγώνα, διότι ο επαναληπτικός στην Αγγλία δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια. Ταυτόχρονα οι Άγγλοι δείχνουν να μην είναι ακόμη έτοιμοι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.
ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (2,45)

Η τελική επιλογή παραμένει δική σας…

Στοίχημα: Ο Ιδιαίτερος προτείνει για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 Στοίχημα: Ο Ιδιαίτερος προτείνει για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 Στοίχημα: Ο Ιδιαίτερος προτείνει για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 Στοίχημα: Ο Ιδιαίτερος προτείνει για σήμερα Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: