Αγρίεψαν οι Ρώσοι και μιλάνε για εκδίκηση των Γερμανών …θα εγκαταλείψουμε την Κύπρο !

Αγρίεψαν οι Ρώσοι και μιλάνε για εκδίκηση των Γερμανών ...θα εγκαταλείψουμε την Κύπρο !
Η Ρώσικη Μαφία όμως δεν αστειεύεται ! 

Αγρίεψαν οι Ρώσοι και κάνουν λόγο για την μανία των Γερμανών που δεν ξέχασαν την ήττα τους και τα εκατομμύρια νεκρών  στο 
Β΄παγκόσμιο πόλεμο ! 
 Μας την είχαν στημένη και μας περίμεναν λένε  στελέχη

της Τράπεζας επενδύσεων ..

Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο και για μήνυμα των Γερμανών  στο Σαμαρά σε περίπτωση που επιλέξει τον τρίτο δρόμο για τις αποκρατικοποιήσεις !
Στα 18,3 δις δολάρια υπολογίζονται οι ρωσικές καταθέσεις στην σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT. Το που θα έχει το κούρεμα για τους Ρώσους πολίτες εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 2 δις δολάρια.
Ένας Ρώσος επενδυτής, δήλωσε στο πρακτορείο, ότι το πακέτο διάσωσης που έχει συμφωνηθεί συνεπάγεται με ζημιές των καταθετών ενώ το περιέγραψε ως «πακέτο λιτότητας μόνο για τους πλουσίους».
«Φαίνεται ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να διαμοιραστεί ο πόνος», κατέληξε.
Σε προηγούμενο δημοσίευμα του, το πρακτορείο αναφέρει ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας της Κύπρου, οι Ρωσικές τράπεζες και εταιρείες θα χάσουν περισσότερα από 50 δις δολάρια. 

Σοβαρά όμως φαίνεται να παίρνουν και κάποιοι τις απειλές της Ρώσικης Μαφίας που στοχοποιήθηκε απο τους Ευρωπαίους για ξέπλυμα των χρημάτων τους στη Κύπρο !
Ύποπτος ο ρόλος του Αναστασιάδη λένε οι Ρώσοι και τις επόμενες ημέρες θα δούμε και θα ζήσουμε εξελίξεις άσχημες … 

 Πρίν απο λίγο έγινε γνωστό ότι 

Οι ρωσικές εταιρείες και τράπεζες μπορούν να εγκαταλείψουν μαζικά την Κυπριακή δικαιοδοσία. Αυτό σχετίζεται με την απόφαση να επιβληθεί φόρος στις καταθέσεις σε κυπριακές τράπεζες και να αυξηθεί ο φόρος εισοδήματος σε αντάλλαγμα για την επείγουσα οικονομική βοήθεια της ΕΕ.

«Αυτή η απόφαση των χωρών της Ευρωζώνης θα επηρεάσει τις ρωσικές εταιρείες, οι οποίες θα αναζητήσουν άλλες παρόμοιες υπεράκτιες περιοχές. Μία από τις νέες και με τις περισσότερες προοπτικές είναι το Μπελίζ», δήλωσε ο συν-πρόεδρος της επιχειρηματικής ένωσης «Ντελοβάγια Ρωσία» (Επιχειρηματική Ρωσία) Αντόν Ντανίλοφ-Ντανιλιάν.
www.veteranos.gr

Αγρίεψαν οι Ρώσοι και μιλάνε για εκδίκηση των Γερμανών ...θα εγκαταλείψουμε την Κύπρο !

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: