Υποστήριξη της Pfizer Hellas στην Ομάδα Αιγαίου

Η Ομάδα Αιγαίου και η Pfizer Hellas υλοποίησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμών κατά της πνευμονιοκοκκικής νόσου, κατά τη διάρκεια της χειμερινής αποστολής στην Αμοργό, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 8-11 Οκτωβρίου 2015.

Στα πλαίσια αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, η Pfizer Hellas πραγματοποίησε δωρεά πεντακοσίων 13δύναμων εμβολίων κατά της πνευμονιοκοκκικής νόσου για τους σκοπούς του προγράμματος ενώ παράλληλα κάλυψε και το κόστος των λειτουργικών αναγκών της αποστολής με επιπλέον δωρεά 25.000 ευρώ. Η Ομάδα Αιγαίου, παραλαμβάνοντας τα εμβόλια στο λιμάνι του Πειραιά, απέπλευσε με πάνω από 70 εθελοντές, πραγματοποιώντας εμβολιασμούς σε κατοίκους στην Χώρα, στην Αρκεσίνη και την Αιγιάλη.

Πέραν του προγράμματος εμβολιασμών, εθελοντές της Ομάδας Αιγαίου, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, πραγματοποίησαν δωρεάν ιατρικές και αιματολογικές/βιοχημικές εξετάσεις.  Παράλληλα, σε συνεργασία με το Δήμο, έγιναν ενημερωτικές ομιλίες. Τέλος, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Αμοργού προς τιμήν της Ομάδας Αιγαίου και της Pfizer Hellas, παραδόθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Ιωάννη Κουλούρη, Οικονομικό Διευθυντή και εκπρόσωπο της Pfizer Hellas σε αυτή την αποστολή.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: