![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCd8t-tWt-uC7K93YdR-C11ovsM_74pKMhWJyP-vtDWfy7c2Cn_-i9Mc6KwZ4GBIee46Uam55wHEBxwDJt0SXsNHX-zHYtteCkcMvf0A6kcnHgHCrL5iAYTg2PWJyKqb75UlLyr1FM0SxJBYyjjOcWRHy37SOVMKDNJDPE2_vZJEQIcskZJppKyjr75dW6/w640-h360/404021292_730051199036461_3668407233389534374_n.jpg)
Εύκολα Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα με λίγα υλικά !!!
Υλικά:
-300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
-120 γρ. άχνη
-150 γρ. Βούτυρο αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ , κρύο
-½ κ.γ. κανέλα σε σκόνη
-1/3 κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη
-Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
-50 ml Γάλα Ζωής ΟΛΥΜΠΟΣ 3,7% λιπαρά *
-Λιωμένη κουβερτούρα (προαιρετικά)
-2 κ.σ. ηλιέλαιο
Εκτέλεση:
-Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από τα τοιχώματα.
-Αλευρώνουμε ελαφρώς τον πάγκο και ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο.
-Κόβουμε με χριστουγεννιάτικα κουπάτ τα μπισκότα.
-Βάζουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 160 για περίπου 15’-20’.
-Λιώνουμε τη κουβερτούρα, προσθέτουμε το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε.
-Βουτάμε τα μπισκότα στην κουβερτούρα και τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.
*Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 50ml Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι ΟΛΥΜΠΟ
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ – https://www.youtube.com/watch?v=T7WYUUopo8Q
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com