Βρήκε ένα χαρτάκι στο αυτοκίνητο και σκέφτηκε πως ενόχλησε κάποιον με το παρκάρισμα του

Η καλή πράξη ενός ξένου όχι μόνο τόνωσε το ηθικό ενός φοιτητή της Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα, αλλά… συνέβαλε και στην ενίσχυση της μπαταρίας του αυτοκινήτου του!

Ένας φοιτητής του Πανεπιστήμιου της Αλμπέρτα, ο Ντέρεκ Μάρεϊ, ξέχασε να απενεργοποιήσει τα φώτα του αυτοκινήτου του όταν πάρκαρε έξω από το σπίτι του. Όταν επέστρεψε αρκετές ώρες αργότερα για να το πάρει, η μπαταρία του ήταν άδεια και υπήρχε ένα σημείωμα στο παρμπρίζ του.

Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σημείωμα δίνει ένα μάθημα ζωής, δείτε εδώ το γράμμα μιας μητέρας που έχασε το μάτι της και ο γιος της τη μισούσε.

«Όταν είδα το σημείωμα νόμιζα ότι κάποιος ενοχλήθηκε από το παρκάρισμα μου. Τι άλλο θα μπορούσα να σκεφτώ;», είπε ο Μάρεϊ.

Το σημείωμα όμως αυτό ήταν διαφορετικό…

«Παρατήρησα ότι ξεχάσατε τα φώτα σας αναμμένα» έγραφε το σημείωμα.

Η μπαταρία πιθανώς δεν θα έχει αρκετό φορτίο για να ξεκινήσει το αυτοκίνητο σας. Σας άφησα ένα μπλε καλώδιο στο φράκτη και ένα … φορτιστή μπαταρίας δίπλα στο φράχτη μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. Εάν ξέρετε πώς να το συνδέσετε, χρησιμοποιήστε το για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητό σας.»

Ο καλός Σαμαρείτης στη συνέχεια του έγραψε και οδηγίες…

«Είναι απλό: Βάλτε το κόκκινο κλιπ στο θετικό πόλο της μπαταρίας και το μαύρο κλιπ στον αρνητικό πόλο. Μην ακουμπήσετε το μαύρο στο κόκκινο κλιπ την ώρα που ο φορτιστής είναι συνδεδεμένος. Ο φορτιστής είναι ήδη ρυθμισμένος στα 12 Volts και στη λειτουργία εκκίνησης. Ίσως να πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να φορτίσει η μπαταρία σας.

Καλή Τύχη»

«Αυτός ο άγνωστος άνθρωπος μου έσωσε μέρα!», έγραψε στη συνέχεια ο Μάρεϊ στο Facebook. «Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να τον βρω και να τον ευχαριστήσω!»

Πηγή: protienimerosi.eu

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: