Βρέθηκε κινητό τηλέφωνο 800 ετών; Ξεκίνησαν και πάλι οι θεωρίες για εξωγήινους

Ένα κινητό τηλέφωνο 800 ετών φέρεται να ανακάλυψαν αρχαιολόγοι στην Αυστρία, πυροδοτώντας νέες συζητήσεις για εξωγήινους και ζωή σε άλλους πλανήτες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα μοντέλο κινητού τηλεφώνου από πηλό και πάνω στα πλήκτρα του είναι χαραγμένα σύμβολα της σφηνοειδούς γραφής.

Το γεγονός όμως ότι δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ανασκαφή, αλλά και το ότι το αντικείμενο που βρέθηκε έχει πολλές ομοιότητες με παλιότερο μοντέλο γνωστή εταιρείας κινητών τηλεφώνων έχει κάνει πολλούς να πιστέψουν ότι πρόκειται για μια ακόμα φάρσα του διαδικτύου.

Παρ’ όλ’ αυτά, οι θερμοί υποστηρικτές της θεωρίας ότι υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες, έχουν αρχίσει ήδη να αναπτύσσουν διάφορα σενάρια συνομωσίας.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Express, το αντικείμενο που βρέθηκε ανήκει στον 13ο αιώνα π.Χ, περιλαμβάνει σύμβολα της σφηνοειδούς γραφής που συναντούσαμε στην Αρχαία Μεσοποταμία και προσομοιάζει αρκετά με κινητό τηλέφωνο.

Αλήθεια ή ψέμα, το σίγουρο είναι ότι το περίεργο αυτό αντικείμενο έχει ανάψει την κουβέντα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

perierga.gr

typosthes.gr-Paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: