Βρετανία: Οδηγός εκτός εαυτού τα βάζει με ακτιβιστές που είχαν κλείσει δρόμο στο Λονδίνο – Δείτε βίντεο

Εκτός εαυτού βγήκε ένας άνδρας κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ακτιβιστών για το κλίμα που περπατούσαν αργά σε δρόμο του Λονδίνου.

Ο οδηγός φανερά εκνευρισμένος από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που είχαν προκαλέσει οι διαδηλωτές της «Just Stop Oil» άρχισε να τους φωνάζει, να τους αρπάζει τα πανό, ενώ έσπρωξε και έναν στο έδαφος. Από την οργή του δεν γλίτωσε και το κινητό ενός διαδηλωτή, ο οποίος κατέγραψε τον αγανακτισμένο πολίτη πριν αυτός αρπάξει το κινητό του και το πετάξει μακριά.

Η περιβαλλοντική ομάδα ακτιβιστών πραγματοποιεί σχεδόν καθημερινά διαδηλώσεις αργής πορείας στους δρόμους του Ηνωμένου Βασιλείου από τις 24 Απριλίου, πυροδοτώντας την οργή των οδηγών.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε: «Η αστυνομία του Λονδίνου γνωρίζει για το περιστατικό στο οποίο ένας πολίτης φαίνεται να διαμαρτυρήθηκε σε διαδηλωτές της Just Stop Oil το πρωί της 19 Μαΐου, στο City του Λονδίνου, πριν την άφιξη της αστυνομίας. Σε αυτό το στάδιο, δεν έχουν γίνει καταγγελίες σχετικά με αυτό το θέμα. Κατανοούμε απόλυτα την απογοήτευση και την οργή των πολιτών του Λονδίνου όταν οι διαδηλωτές περπατούν αργά στους δρόμους. Προτρέπουμε τον κόσμο να μην επέμβει και να περιμένει την άφιξη της αστυνομίας, η οποία θα παραστεί έγκαιρα στο σημείο».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: