Βρετανία : Εξαγριωμένο πλήθος τα έβαλε με άνδρα που είχε στο κινητό του φωτογραφία κοπέλας – «Είσαι διεστραμμένος»

Εξαγριωμένο πλήθος στη Βρετανία «λίντσαρε» άνδρα ο οποίος «πιάστηκε» στα πράσα με μια φωτογραφία κοπέλας η οποία ήταν μπροστά του, στο μπαρ.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα παρατήρησε τον άνδρα και διαπίστωσε πως είχε, στο κινητό του, μία φωτογραφία της κοπέλας που ήταν λίγα μέτρα μπροστά του, στο μπαρ.
Η γυναίκα στο στιγμιότυπο του Snapchat, φαίνεται να στέκεται στο μπαρ, φορώντας ποδηλατικό σορτς και μπικίνι.

Ο άνδρας με το τηλέφωνο φαίνεται να πληκτρολογεί κάτι πάνω από τη φωτογραφία, αν και δεν είναι σαφές τι ενώ όπως σημειώνει η The Sun, δεν είναι ξεκάθαρο αν τράβηξε και ο ίδιος τη φωτογραφία ή αν την έλαβε άπο κάποιον άλλο μέσα στο μαγαζί καθώς ήταν με μία παρέα.

Η γυναίκα που παρατήρησε τη φωτογραφία στο κινητό του, τον ρώτησε εξαγριωμένη: «Βγάζεις φωτογραφίες κορίτσια;». «Όχι», της απάντησε αναστατωμένος ο άνδρας ενώ στη συνέχεια η γυναίκα ενημέρωσε την κοπέλα της φωτογραφίας για το τι έχει συμβεί.


«Συγγνώμη, τον ξέρεις αυτόν τον τύπο; Μόλις τράβηξε μια φωτογραφία σου. Αυτός είναι εδώ», της είπε δείχνοντάς τον. Αντιδρώντας σοκαρισμένη η κοπέλα της φωτογραφίας, όρμηξε προς τον άντρα, φωνάζοντας παράλληλα σε έναν άλλον άντρα με τον οποίο φαίνεται να ήταν μαζί στο μαγαζί.

Ο νεαρός φίλος της κοπέλας απαίτησε από τον άντρα μεγαλύτερης ηλικίας να του δώσει το τηλέφωνο αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τότε ο νεαρός τον έσπρωξε, θυμώνοντας όλο και περισσότερο ενώ παράλληλα κι άλλα άτομα άρχισαν να μπαίνουν στη μέση.

Στη συνέχεια, ο άντρας με το τηλέφωνο μαζεύει τους φίλους του για να τους πει να φύγουν ενώ όχλος τους ακολουθεί, φωνάζοντας, αποκαλώντας τον «διεστραμμένο» και απαιτώντας να παραδώσει το κινητό του, με εκείνον να φωνάζει: «Το έχω διαγράψει, το έχω διαγράψει». Έπειτα το πλήθος που τον ακολούθουσε, αποχώρησε.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: