Βράχος σε σχήμα πέους προσελκύει χιλιάδες τουρίστες – «Βελτιώνει την απόδοση στο κρεβάτι»

Ένα περίεργο αξιοθέατο στην Ινδονησία προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, αφού ένας βράχος έχει σχήμα πέους και οι ντόπιοι θεωρούν πως ενισχύει τόσο την απόδοση στο κρεβάτι, όσο και αυξάνει τις πιθανότητες να βρει κάποιος ταίρι.

Το αξιοθέατο βρίσκεται στην περιοχή Ciletuh Palabuhanratu Unesco Global Geopark κοντά στην παραλία Cikepuh και σύμφωνα με τους ειδικούς ο βράχος αυτός δημιουργήθηκε από δεκαετίες διάβρωσης, όπως αναφέρει η ny.com.

Έτσι, οι άνδρες επισκέπτονται το μέρος με την ελπίδα να αυξήσουν τις επιδόσεις στο κρεβάτι, ενώ οι γυναίκες προσεύχονται για να βρουν το ιδανικό ταίρι τους.

«Αυτή η πέτρα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να σχηματίστηκε πριν από χιλιάδες χρόνια και οι ντόπιοι το αποκαλούν βράχο πέους», είπε χαρακτηριστικά ο Andri Hidayana, μέλος του νομοθετικού σώματος της περιφέρειας Sukabumi.

«Υπάρχουν μύθοι γύρω από αυτό. Ίσως, μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά το μήνα, πολλοί επισκέπτες εκεί κάνουν κάποιο είδος τελετουργίας. Λέγεται ότι οι άντρες που επισκέπτονται εκεί θα γίνουν “ισχυροί άντρες” στο κρεβάτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙβραχοςΙνδονησιαπεος

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: