Βούλιαξε η Φαρακλάδα… με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video)

Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video)

Βούλιαξε εχθές το βράδυ η Φαρακλάδα με αφορμή το Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα, που διοργανώθηκε άρτια από τον Προοδευτικό Σύλλογο του χωριού.


Ο κόσμος, που ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες του συλλόγου, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα διασκεδάζοντας με την ψυχή του, αρχικά με παραδοσιακούς χορούς και δημοτικά τραγούδια και στην συνέχεια με τον λαϊκό τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας αλλά και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video)

Ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας μιλώντας στο filiatranet.gr, ευχήθηκε «ο Παντελεήμων να μας ελεεί όλους, υπογράμμισε όμως ότι δεν χρειαζόμαστε ελεημοσύνη για να πλουτίσουμε την καρδιά μας με αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης. 

Ο κόσμος της Τριφυλίας τόνισε, σ΄όλο αυτό το διήμερο ξεχνάει για λίγο όλη αυτή τη σκοτεινιά που πλανιέται πάνω από την , σφίγγει τα χέρια του και προχωράει».

Η μεγάλη νικήτρια της χθεσινής βραδιάς πάντως κέρδισε μετά από κλήρωση ένα Citroen X3, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με άφθονη μπύρα και γουρνοπούλα. 


Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video)
Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video)

Παρακολουθήστε το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:

Το βίντεο είναι διαθέσιμο και ΕΔΩ
Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video) Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video) Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video) Βούλιαξε η Φαρακλάδα... με τον Βασίλη Τερλέγκα! (Video)

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: