Βλαντίμιρ Πούτιν: Εμφανίστηκε ως ροκ σταρ στο Νταγκεστάν – Φήμες ότι ήταν ένας από τους σωσίες του

Υποδοχή ροκ σταρ επιφύλαξαν στο Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν ένθερμοι υποστηρικτές του κατά την χθεσινή επίσκεψή του στο Νταγκεστάν με τον ίδιο να ξαφνιάζει τους συμπολίτες του με την συμπεριφορά του.

Ήταν πράγματι ένας άλλος άνθρωπος… Χαμογελαστός, ιδιαίτερα προσιτός στο λαό, δεν δίσταζε να βγάζει selfies και να κάνει χειραψία με υποστηρικτές του δίχως να φοβάται ότι θα μολυνθεί από τη νόσο Covid.

Με το Κρεμλίνο να θέλει να επιβεβαιώσει ότι ο Πούτιν παραμένει ένας πανίσχυρος ηγέτης μετά την αποτυχημένη εξέγερση της ομάδας μισθοφόρων «Wagner» το περασμένο Σάββατο, το βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, απεικονίζουν το Ρώσο ηγέτη να βρίσκεται κοντά στο λαό του. Να καταργεί τις αποστάσεις ποζάροντας για selfies με τους συμπολίτες του.

Σ’ ένα στιγμιότυπο, ο Ρώσος πρόεδρος απεικονίζεται να φιλάει τρυφερά στα μαλλιά μία έφηβη που του ζήτησε μία φωτογραφία.


«Μπορεί να ήταν και ένας από τους σωσίες του»

«Ήταν πράγματι μία σπάνια δημόσια εμφάνιση του Πούτιν τόσο κοντά με το πλήθος με πολλούς να υποστηρίζουν ότι μπορεί να ήταν κι ένας από τους σωσίες τους», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Η αιφνίδια επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Πούτιν στο Νταγκεστάν της νότιας Ρωσίας, στην Κασπία Θάλασσα, περίπου δύο χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Μόσχα, χαρακτηρίστηκε από αναλυτές, ως μία προσπάθεια αποκατάστασης του κύρους και της αξιοπιστίας του μετά την ανταρσία της ομάδας μισθοφόρων της «Wagner».

Αλλά και ο ίδιος επιχειρεί να δείξει ότι παραμένει λαοφιλής έχοντας την ευρεία στήριξη του ρωσικού λαού.

Ο Πούτιν, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, μετέβη αεροπορικώς στην πόλη Ντερμπέντ του Νταγκεστάν, όπου κυριαρχεί το μουσουλμανικό στοιχείο. Αφορμή της επίσκεψής του ήταν η μουσουλμανική «γιορτή των θυσιών» «Ιντ-αλ Αντχά».

Ο Ρώσος ηγέτης περιηγήθηκε σε μία αρχαία ακρόπολη και σ’ ένα ιστορικό τζαμί, όπου έκανε μία στάση για να ασπαστεί τους θαυμαστές του.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: