Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Ο αδερφός του Νίκος πνίγηκε κάνοντας ψαροντούφεκο στη Λήμνο

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών ο αδερφός του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, Νίκος.

Όπως γράφει το limnosreport.gr ο Νίκος Ρόκκος που ασχολείται επαγγελματικά με το ψάρεμα έφυγε σήμερα το πρωί για την παραλία, χωρίς να δώσει σημεία ζωής για πολλές ώρες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί του άνθρωποι  καλώντας το λιμεναρχείο.

Από το Λιμενικό υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με τη συμμετοχή 4 πλοίων καθώς και 6 ιδιωτικών σκαφών ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του  και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Τελικά το πτώμα του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ από ιδιώτη στην παραλία Αμνίου – Άγιος Γεώργιος στην περιοχή της κοινότητας Παναγιά.

Το νυχτερινό όπου εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος στη Θεσσαλονίκη μάλιστα, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη.

ed by Barbarella Live Party on Saturday, December 30, 2023

Δεν είναι η πρώτη οικογενειακή τραγωδία για τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς το 2021 είχε χάσει και τον άλλον αδερφό του Κώστα, από ανακοπή καρδιάς, επίσης σε ηλικία 50 ετών.

ΕΛΛΑΔΑΣτελιος Ροκκος

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: