Βάνα Ραμπότα: Γιατί το «50-50» μου έκανε κακό

Iδιαίτερα αποκαλυπτική εμφανίστηκε σε συνέντευξή της η Ειρήνη του «Πενήτα-Πενήντα», αγαπημένη σε όλους, ηθοποιός Βάνα Ραμπότα.

 

Η Βάνα Ραμπότα, την οποία φέτος απολαύσαμε στην πολύ πετυχημένη σειρά «Μου λες αλήθεια;»,μίλησε ακόμη και για τη συμμετοχή της στην πολύ δημοφιλή σειρά «Πενήντα -Πενήντα».

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά», δεν δίστασε να αναφερθεί τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του Πενήντα-Πενήντα που όπως η ίδια είπε ο ρόλος της «Ειρήνης», την έβλαψε στην καριέρα της.

Σε ερώτηση για το αν ο κόσμος τη φωνάζει ακόμα στο δρόμο Ειρήνη από το 50-50 η όμορφη ηθοποιός απάντησε«Ναι. Το 50-50 είναι για μένα ένα παρελθόν που έχει τις καλές του αναμνήσεις αλλά μου έχει κάνει και κακό. Γιατί στην Ελλάδα σε ταυτίζουν με κάποιους ρόλους, όχι μόνο οι θεατές αλλά και οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί. Δεν είμαι η Ειρήνη ούτε ήμουν ποτέ στη ζωή μου, ούτε σαν αισθητική, ούτε σαν στυλ, ούτε σαν νοοτροπία. Δεν έχω παντρευτεί δεν έχω κάνει παιδιά. Με ενοχλεί να μου προτείνουν τέτοιους ρόλους. Έχω πει πολλά όχι για τέτοιους ρόλους μετά το 50-50».

Οταν φυσικά η συζήτηση έφτασε στον Σάκη Μπουλά και στο τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο από εκείνον, τότε είπε: «Ο ίδιος ο Σάκης. Δεν μπορείς με δύο κουβέντες να περιγράψεις έναν άνθρωπο , μια ψυχή», είπε η ηθοποιός

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: