TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!Η φάση των 8 του Τσάμπιονς Λιγκ κάνει πρεμιέρα στις 21.45 και TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!όλοι οι φίλοι της Unibet μπορούν να παίξουν στοίχημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με 100% μπόνους και επιστροφή χρημάτων στα χαμένα!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου γνωρίζουν πολύ καλά, ότι οι πραγματικές μάχες ξεκινούν τώρα, που οι καλύτερες ομάδες της…
σεζόν θα παλέψουν για να κερδίσουν τα εισιτήρια που οδηγούν στο Γουέμπλεϊ την 25 Μαΐου για να διεκδικήσουν την κούπα της Σεζόν 12-13.
Τα ζευγάρια της Τρίτης είναι τα ΜΠΑΓΕΡΝ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και ΠΑΡΙ Σ.Ζ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ και παρότι και στα 2 υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ οι αναμετρήσεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Κόντρα στην που επηρεάζει την Ευρώπη στο χορτάρι του Πάρκ ντε Πρένς θα παραταχθούν €900,000,000 (τόση είναι η των 2 ομάδων με σύμφωνα με το transfer markt.co.uk) και τα αστέρια της Παρί και της Μπαρτσελόνα θα φωτίσουν τον ουρανό του Παρισιού γιορτάζοντας την επιστροφή της Παρί Σ.Ζ. στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από και ελπίζοντας για την έκπληξη απέναντι στους Καταλανούς.

Η προϊστορία είναι μοιρασμένη αφού τις 3 φορές που έχουν έρθει αντιμέτωπες στο παρελθόν οι δυο ομάδες έχουν από 1 νίκη ενώ 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Ισόπαλο είναι και το σκορ στα τέρματα με 3-3 αλλά τα τωρινά δεδομένα είναι διαφορετικά και για τις 2 ομάδες και η Μπαρτσελόνα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Για το ξεχωρίζει η επιλογή να σκοράρουν και οι 2 ομάδες (TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!πληρώνει 1.70 στη Unibet) αφού και οι 2 ομάδες έχουν την ποιότητα να πετύχουν τουλάχιστον 1 τέρμα.

Στο άλλο παιχνίδι (ΜΠΑΓΕΡΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ) έχουμε την κόντρα των κατά πάσα πιθανότητα φετινών πρωταθλητών Γερμανίας και Ιταλίας που έχουν βρεθεί άλλες 6 φορές αντιμέτωπες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το φαβορί είναι σίγουρα η Μπάγερν αλλά όπως έχει διδάξει η ιστορία, είναι δύσκολο να αγνοήσεις τις Ιταλικές ομάδες σε νοκ άουτ αγώνες.

Η Γιουβέντους έχει και το προβάδισμα στις προηγούμενες αναμετρήσεις αφού μετρά 3 νίκες έναντι 2 των Βαυαρών ενώ 1 παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Επίσης στις 6 αναμετρήσεις των 2 ομάδων έχουν σημειωθεί μόλις 13 γκολ (2.1 κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι) που δείχνει πως η αμυντική φιλοσοφία των Ιταλών κυριαρχεί και επηρεάζει και το παιχνίδι των Γερμανών. Για το στοίχημα ξεχωρίζει το Under 2.5 γκολ που TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!δίνει απόδοση 1.90 στη Unibet, σε ένα παιχνίδι που η Γηραιά Κυρία θα θελήσει να μην ξεφύγει το σκορ, για να έχει ελπίδες για την Ρεβάνς.

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!Παίξε τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ στη Unibet με 100% Μπόνους!

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε! TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!

TΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: H Ώρα των Κορυφαίων Έφθασε!

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: