Triumph Chrome Collection 2023

Η Triumph παρουσιάζει τον δικό της ύμνο στο χρώμιο, αποτίνοντας παράλληλα φόρο τιμής στο ένδοξο χρωμιωμένο παρελθόν του Speed Twin του 1937 και των Triton της δεκαετίας του 1960, με τη νέα σειρά περιορισμένης παραγωγής Chrome Collection που αφορά σε 10 μοντέλα της σύγχρονης γκάμας της βρετανικής εταιρείας.

Η Chrome Collection της Triumph περιλαμβάνει τα μοντέλα Rocket 3 R, Rocket 3 GT, Bonneville T120, Bonneville Bobber, Scrambler 1200 XE, Bonneville Speedmaster, Thruxton RS, Bonneville T100, Speed Twin 900, Scrambler 900, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε Chrome Edition μόνο για το 2023.

Οι διαφορές των Chrome εκδόσεων σε σχέση με τα μοντέλα βάσης τους αφορούν στο χρωμιωμένο ρεζερβουάρ, με λεπτομέρειες σε διαφορετικό χρώμα ανάλογα με το μοντέλο, και σε διαφοροποιήσεις στο κοστούμι, όπως στη μάσκα προβολέα, το μπροστινό φτερό, τα καλύμματα του ψυγείου, τα πλαϊνά πλαστικά και την ουρά. Οι διαφοροποιήσεις είναι είτε σε βουρτσισμένο αλουμίνιο είτε σε μαύρο χρώμα, για να συμπληρώνουν ή να αναδεικνύουν μέσω της αντίθεσης το χρωμιωμένο ρεζερβουάρ.

Η συγκεκριμένη σειρά παίρνει τη σκυτάλη από τις εκδόσεις Gold Line του 2022 που είχαν επίσης κυκλοφορήσει σε περιορισμένη παραγωγή και έγιναν, όπως λέει η Triumph, ανάρπαστες.

Σημειώστε τέλος, πως οι Βρετανοί θα διαθέσουν και μοναδικά κιτ αξεσουάρ Chrome Edition για κάθε ένα από τα παραπάνω δέκα μοντέλα, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων καθρέπτες που πιάνουν στο τιμόνι, scrolling φλας, ζελατίνες, κ.α.

Η Chrome Collection της Triumph αναμένεται στους dealer της εταιρείας στα τέλη του 2022, ή το αργότερο στις αρχές του 2023.

Triumph Chrome Collection 2023 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: