Tρία τροχαία και τέσσερις τραυματίες μέσα σε μισή ώρα στη Θεσσαλονίκη – Καραμπόλα στην Τσιμισκή

Τρία τροχαία σημειώθηκαν μέσα σε μόλις 30 λεπτά μεταξύ 8:30 και 9:00 το πρωί της Τετάρτης (29/11) στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. Κλειστή η κεντρική λωρίδα της οδού Τσιμισκή καθώς σημειώθηκε καραμπόλα.

Στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δημητρίου Γούναρη, σημειώθηκε καραμπόλα μεταξύ δύο ΙΧ και ενός μικρού φορτηγού του δήμου Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα άτομο.

Όπως μεταδίδει το grtimes.gr μεταξύ των οδών Τσιμισκή και Δ. Γούναρη, όταν τα οχήματα «περίμεναν» στο κόκκινο φανάρι ένα ΙΧ προσέκρουσε επάνω τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου.

Από τη σύγκρουση σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε δυο ΙΧ, αλλά και στο φορτηγάκι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να προσφερθούν στον οδηγό οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Αυτή την ώρα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία, ενώ είναι κλειστή η κεντρική λωρίδα της οδού Τσιμισκή.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Στο νοσοκομείο 30χρονη

Μία 30χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αγίων Πάντων. Συγκεκριμένα, δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας.

Δύο τραυματίες στα Μετέωρα

Το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη, κοντά στο γήπεδο των Μετεώρων μεταξύ δύο ΙΧ και συγκεκριμένα στην οδό Ιφιγενείας. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Σε όλες τις περιπτώσεις, προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.

Ακολουθήστε το Newsbeast στο Viber και μάθετε πρώτοι τα σημαντικότερα νέα

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: