Τρείς τυχεροί του μεγάλου διαγωνισμού της COSMOTE θα καθίσουν δίπλα στον Gus Greensmith πριν ξεκινήσει το Ράλλυ Ακρόπολις

Η COSMOTE που είναι ο μεγάλος Χορηγός του «Ράλλυ των Θεών» κάνει ένα εκπληκτικό δώρο σε τρείς υπερτυχερούς που αγαπούν τους αγώνες του WRC . Θα μοιράσει ακόμη σε άλλους 50 τυχερούς προσκλήσεις για την 1η υπερειδική διαδρομή στο ΟΑΚΑ.

Μέσα από τον online COSMOTE Fiber διαγωνισμό, 50 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση για να απολαύσουν τους καλύτερους οδηγούς ράλλυ στον κόσμο. Στις 8 Σεπτεμβρίου γίνεται η εκκίνηση του Ράλλυ Ακρόπολις με την 1η υπερειδική διαδρομή (EKO Super Special Stage) στο ΟΑΚΑ.

Ο πραγματικός αγώνας όμως με τις σκληρές ειδικές διαδρομές ξεκινάει στις 9 και θα τελειώσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Φυσικά τα κανάλια COSMOTE SPORT θα προσφέρουν στους συνδρομητές υψηλού επιπέδου κάλυψη από τη δράση της πρώτης ημέρας μαζί με την εντυπωσιακή υπερειδική διαδρομή, ενώ θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν στις ειδικές διαδρομές του αγωνιστικού τριημέρου.

Ας δούμε όμως το μεγάλο δώρο που θα κερδίσουν τρείς υπερτυχεροί συνδρομητές COSMOTE. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως και τις 14 Αυγούστου. Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE κινητής (συμβολαίου, καρτοκινητής, καρτοσυμβολαίου), σταθερής και τηλεόρασης, μπορούν να μπουν στο www.cosmote.gr/acropolisrally,  να απαντήσουν σε ένα quiz 5 ερωτήσεων για το Ράλλυ Ακρόπολις και να πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα μοναδικά δώρα.

Οι τρείς υπερτυχεροί θα φορέσουν κράνοι και φόρμες και θα καθίσουν στο μπάκετ του συνοδηγού του αγωνιστικού Ford Puma Rally 1 που προετοιμάζεται από την Ford M.Sport. Θα καθίσουν στη θέση του μόνιμου συνοδηγού ,Σουηδού Jonas Andersson, δίπλα στον Βρετανό οδηγό αγώνων στο WRC Gus Greensmith.

Οι τρείς υπερτυχεροί θα ζήσουν την καλύτερη εμπειρία δίπλα στον Gus Greensmith στα δοκιμαστικά της ειδικής διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, το Σάββατο 27 Αυγούστου. Ο κορυφαίος Βρετανός οδηγός που φέτος έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα του, τρέχει με το ολοκαίνουργιο Ford Puma Hybrid Rally1 και οι τυχεροί συνδρομητές της COSMOTE θα είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα –κι ανάμεσα σε ελάχιστους παγκοσμίως- που θα μπουν στο συγκεκριμένο αγωνιστικό υβριδικό αυτοκίνητο.

Η COSMOTE TV, ως αποκλειστικός Broadcaster του FIA World Rally Championship (WRC) και μέσα από το ειδικό pop up κανάλι COSMOTE SPORT ACROPOLIS RALLY, θα μεταφέρει ζωντανά όλη τη δράση του αγωνιστικού τετραημέρου με τις 16 ειδικές διαδρομές, από το Λουτράκι έως την Ιτέα και την υπερειδική στο ΟΑΚΑ. Με πλούσια τηλεοπτική κάλυψη, αναλυτικά ρεπορτάζ, αφιερώματα, συνεντεύξεις και όλα τα τελευταία νέα, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα είναι ο απόλυτος προορισμός για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

 

Τρείς τυχεροί του μεγάλου διαγωνισμού της COSMOTE θα καθίσουν δίπλα στον Gus Greensmith πριν ξεκινήσει το Ράλλυ Ακρόπολις gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: